Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez problémát jelenthet? Aggódjak emiatt?

Figyelt kérdés

A párommal néhány napja vagyok együtt,és előttem volt egy komoly párkapcsolata. A hölgyel egy éven keresztül együtt voltak,illetve hol együtt hol külön,de nem szakadtak el egymástól. A probléma csak az,hogy ez a nő még mindig fontos szerepet tölt be az életében, majdhogynem napi rendszerességgel találkoznak. Tegnap a párommal el akartunk menni vacsorázni de a volt párja írt neki,és inkább elé ment ki (külföldről jött haza,és megkérte a párom,hogy vigye haza) majd utána hajnal háromra ért vissza hozzám a párom. Nem feltételezem,hogy megcsalt,de szerintetek ez normális? Mit kéne tennem? Választás elé nem akarom állítani,mert a lelkem mélyén félek a választól. Szereti még? Esetleg ti a barátaitokkal is így viselkedtek?

24/N

2017. jan. 5. 12:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindig fontosabb lesz neki az exe, mint te, és ehhez az sem kell, hogy megcsaljon. Én a helyedben szakítanék, ez nagyon nem normális dolog. Hiába félsz a választól, szembe kell nézned vele...
2017. jan. 5. 12:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ott lenne kuka, ha a megbeszelt program helyett inkabb az exet furikazna. Erre talaltak ki a taxit :D
2017. jan. 5. 12:55
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
rúgnám ki mint macskát sz.rni.
2017. jan. 5. 12:57
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Kuka
2017. jan. 5. 12:59
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy pótlék vagy neki. Amint esélye lesz, azonnal otthagy téged és vissza rohan ahhoz a nőhöz. Lehetne annyi büszkeséged, hogy ezt nem viseled el
2017. jan. 5. 12:59
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
"Nem feltételezem,hogy megcsalt..." - hát, akkor kellően ostoba vagy, hogy benyald ennek a hapeknak a dumáját látom... Szerinted mennyi időbe telik valakit felszedni a reptérről? 7 óra? Utána még el is vitte Sopronba vagy Szegedre, hogy hajnali 3-kor ért haza...? Vagy mi? Ne legyél már ekkora idióta lábtörlője egy faroknak, ami még csak nem is rád áll, mert ennél kevés megalázóbb szituációt tudnék elképzelni. Nálunk (bár, nem mintha előfordulhatna ilyen, mert tiszteljük egymást, meg nem cseverészünk az exszeinkkel) valószínűleg a barátom úgy vágta volna az arcomra az ajtót, hogy többet nem kellene beszélgetünk. De én is hasonlóképp reagálnék, véletlen se idejönnék kérdezősködni, hanem dobnám ki a parasztot.
2017. jan. 5. 13:00
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt mondjátok,hogy az lenne a legjobb megoldás ha szakítanék vele. Értem. De ezt azért mondjátok,mert nem engem választott hanem az egyik BARÁTJÁT vagy azért mert még mindig őt szereti?
2017. jan. 5. 13:01
 8/22 A kérdező kommentje:
Rendben az utolsó két választ nem olvastam de már értem. Köszönöm!
2017. jan. 5. 13:02
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Barátját... haha. Mondd, hogy ez vicc. Hogyan lehet embereket ennyire behülyíteni egyes kapcsolatokban? Voltam már szerelmes, de ezt fel nem foghatom.
2017. jan. 5. 13:04
 10/22 anonim ***** válasza:
73%

Elég normálisan sikerült ez megfogalmaznod.

Tedd fel a kérdést a párodnak is, hogy őszinte választ kaphass.

Utána meg már tényleg te döntesz, hogy vele maradsz, vagy szakítasz.

2017. jan. 5. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!