Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez problémát jelenthet? Aggódjak emiatt?

Figyelt kérdés

A párommal néhány napja vagyok együtt,és előttem volt egy komoly párkapcsolata. A hölgyel egy éven keresztül együtt voltak,illetve hol együtt hol külön,de nem szakadtak el egymástól. A probléma csak az,hogy ez a nő még mindig fontos szerepet tölt be az életében, majdhogynem napi rendszerességgel találkoznak. Tegnap a párommal el akartunk menni vacsorázni de a volt párja írt neki,és inkább elé ment ki (külföldről jött haza,és megkérte a párom,hogy vigye haza) majd utána hajnal háromra ért vissza hozzám a párom. Nem feltételezem,hogy megcsalt,de szerintetek ez normális? Mit kéne tennem? Választás elé nem akarom állítani,mert a lelkem mélyén félek a választól. Szereti még? Esetleg ti a barátaitokkal is így viselkedtek?

24/N

2017. jan. 5. 12:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, ha a paromat egy haverja kerne meg, hogy menjen ki, akkor kimennenk erte kozosen. Tok mindegy, lanyhaver, ex vagy barmi. Bar az exei nem tartoznak a baratai koze.
2017. jan. 5. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, a féltékeny lányok meg kizsigerelik a pasijukat, akik ártatlanok, te meg így is vakon bízol ebben a parasztban...

Nézd, egy kapcsolatba csak úgy érdemes belelépni, hogy nincsen senki. De hogy tényleg senki, még talonban sem, az exekről meg nem is beszélve. A pasidnak csak kellett gyorsan valaki, akibe üríthet (bocs, de így van), de érzelmileg még mindig az exhez kötődik.

Hiába félsz a választól, vagy tűröd, hogy megaláz és megcsal, vagy szembenézel a problémáiddal.

2017. jan. 5. 13:05
 13/22 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Gyorsan, azonnali hatállyal vess véget ennek, még nagyon az elején vagy, könnyű kiszállni! Neki csak pótlék ember leszel, még fél lábbal az előző kapcsolatában van!

Voltam nemrég én is ilyen cipőben, csak ott én voltam a férfi, 2,5 hónapot voltam együtt a "barátnőmmel" aki még az exen lovagolt, a vége az lett h visszament hozzá se szó-se beszéd.

29F

2017. jan. 5. 13:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Barátja? Ennyire hogy lehet valaki bepalizható?
2017. jan. 5. 13:15
 15/22 A kérdező kommentje:
Én azért nem feltételezem,hogy megcsal mert mikor hazajött mondta hogy leültek ittak picit és beszélgettek,és elszaladt az idő. Meg én egyébként a nőt is ismerem. Nem mondom,hogy puszi pajtások vagyunk,de ő mondta,hogy nyugodtan ugorjak bele ebbe a kapcsolatba merthogy nem fogok rosszul járni. Ráadásul ő szakított a párommal, és mikor a párom újra akarta kezdeni vele nemet mondott.
2017. jan. 5. 13:16
 16/22 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Figyelj, nem az a lényeg, hogy ott megcsalt-e vagy sem, sőt, jó eséllyel tényleg nem történt semmi.

A lényeg ebben a történetben az, hogy a barátod még igazából mindig az exének ugrik, mint leírtad ő újra akarta kezdeni a csajjal, csak a csajszi nem akarta.

A lényeg, hogy a barátodnak még mindig az ex az igazán fontos, érzelmileg nem szakadt el tőle ez biztos.

Így meg kapcsolatba kezdened vele a legnagyobb hülyeség, te itt csak vesztes lehetsz, ez halálra van ítélve hidd el nekem. Őt fogja benned is keresni és miután ráeszmél h te más ember vagy, akkor jönnek a gondok és ő fog szakítani.

Bár úgy látom elég elvakult vagy, nem hinném h hallgatni fogsz az itt írogatókra, majd a saját bőrödön tapasztalod meg akkor.

2017. jan. 5. 13:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor sok boldogságot,24 évessen ennyi aggyal kérdező.majd rájössz.
2017. jan. 5. 13:27
 18/22 anonim ***** válasza:
67%
Hat, te nagyon buta vagy. Mar ertem, hogy lehet teged ennyire hulyere venni, mert egyszeruen az vagy, es magadat meg semmibe veszed, mikozben a hapekod az exszevel iszogat meg kurogat azon az esten, amikor pedig vegre hajlando lett volna rad szanni nemi idejet. Ez baromi szanalmas.
2017. jan. 5. 13:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ráadásul ő szakított a párommal, és mikor a párom újra akarta kezdeni vele nemet mondott."

Hát pont ezért pedálozik a pasid nála még mindig.

2017. jan. 5. 14:14
 20/22 Költőnő? ***** válasza:
100%

Lehetnének akár csak barátok is, tökmindegy. Valószínűleg örök második maradnál. Hogy szereti-e? Dugnak-e? Teljesen mindegy, mert valószínűleg sosem tudnál maradéktalanul bízni benne.

Dönts hát, hogy örök másodikként, állandó feszültségben kívánod-e a párkapcsolatban lévő idődet tölteni.

Sztem lehet azt értelmesebben is.

2017. jan. 5. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!