Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a pasit? Lent bövebben!
Elrontottam a dolgokat...volt egy hoszu kapcsolatom,azzal mikor vége lett 3 hónap mulva jött ez a fiu aki nagyon aranyos volt velem találkoztunk egy párszor meg sokat chateltünk,csokit is hozott nekem az elsö találkozáskor! Majd mikor megint találkoztunk elmentünk motorral egy tópartra sétáltunk, beszélgettünk, néztük a nap lementét, a csillagokat, leültünk egy padra,megcsókoltuk egymást és megkérdezte h akarok-e a barátnöje lenni! Én igent mondtam! Jártunk egy 2 órát kb. (Közbe az exem már 1 hete ujbol velem akart lenni igért füt fát de én visszautasitottam)Majd azt mondtam ennek a pasinak h még egyedül akarok lenni mert az exem szeretem még,és ugy volt h döntenem kell a kettö közt! Május elsején ezzel a fiuval voltam,az lehettem aki vagyok mellette. De végül az exem választottam amit mára már megbántam,mert 3 hétig minden jól ment utánna jött megint a veszekedés...minden olyan lett ami régen volt,amiért szakitottunk is! Ennek a fiunak meg lett barátnöje! Néha nap chatelünk meg csörgessük egymást,meg volt egy alkalom kihivtam találkozni mert arra jártam amerre lakik és ki is jött csak sötét volt és nem láttam h várt és ezért elmentem...:P Nagyon megbántottam öt rosszul esett neki,mondta is,mert neki kezdett megtetszeni ez az egész dolog ami köztünk volt...
Ma már bánom a döntésem és nem tudom h mit csináljak,nem szeretném elrontani a mostani kapcsolatát,de ugy szeretnék vele lenni egy uj esélyt kapni! De nem tudom h mit tegyek? Mondjam meg h mit is érzek? vagy? Mert minden nap sokat gondolok rá,meglátom a szivem majd kiesik a helyéröl,mintha kezdenék beleszeretni ugy érzem...tudom hülye vagyok és elrontottam akkor,nem lehet már visszacsinálni...de mégis...várok valami jó ötleteket... Elöre is köszönöm :)
Visszakoldulni?? hmmm nem tudom én ilyet nem mondtam h könyörgök neki h vegyen vissza...sööööt...
Ugyhogy nem tudom most ezt h honnan szedted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!