Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tehetném jóvá ha ekkorát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehetném jóvá ha ekkorát hibáztam? 22/L

Figyelt kérdés

Korábban már boxoltam 16 éves koromban kezdtem el, de rá 2 évre abba is hagytam. Mert váltani szerettem volna és focizni kezdtem. Tudom, ezek inkább fiús sport ágak, de engem kiskorom óta ezek érdekeltek.

Pont amikor összejöttem a barátommal akkor tájt hagytam abba a boxot, aminek ő személy szerint nagyon örült. Egyáltalán nem tetszik neki, hogy ilyen küzdő sportot választottam. Lett is volna belőle gond, de mivel fociztam azzal nem volt baj.

Viszont most megint elkezdtem boxolni. A barátomnak nem mondtam el, mert féltem a reakciótól. Szerintem ő azt hiszi, hogy az edzőteremben csakis férfiak püfölik majd a boksz zsákot,ami nem igaz. Jelenleg 21 férfi és 5 nő van akik rendszeresen jönnek az edzésekre

. Komolyan nagyon imádom ezt a sportot nagyon jól fejleszti az állóképességedet, na és nem utolsó sorban a kitartásodat és önvédelmi rátermettségedet is.

Voltam elöző évben több különböző tréningen kick-boksz, thai boksz, kempo. Idén kifejezetten női csoportba akartam menni, de nem jött össze és maradtam a régebbi helyemen.

Eddig nem voltak sérüléseim, max egy két lila folt a karomon, de amikor fociztam akkor is simán beszereztem itt ott foltokat, volt amikor a tarkómat rúgta meg az illető egy esésem közben. Szóval nem újdonság, hogy esetleg "megsérülök" most mégis úgy derült ki, hogy boxolni kezdtem ismét, hogy az edzőm ökle az arcomban csattant és nagyon durván felrepedt a szám, vérzett is. Az nap este amikor mentem az az jöttem haza, akkor nem volt szívem hazudni vagy egy teljesen más sztorival elő rukkolni és elmondtam, hogy mi történt. Teljes kiborulás, kiabálás, veszekedés. Most már végképp nem értem mi a baj, mert alig hozta szóba, magát a box témát inkább azon lovagol, hogy hazudtam neki, rosszul esik neki, megbántottam..nagyon. nagyon! Valóban hazudtam neki, de csak annyiban, hogy foci edzés helyett boxra járok egy ideje. Még szerenés is voltam, mert 15 órától kezdődött a foci és a box edzés is. Így nem kellett magyarázkodnom stb. Csak miatta nem mondtam el. Nem akartam őt megbántani soha! Nem akartam veszekedést, felesleges órákig tartó beszélgetést. Nagyon utálom amikor aggodalmas, rettentően zavart már régebben is. Senkitől sem szeretem hallani, hogy félt vagy osztja a "bölcs tanácsait". Szeretem a barátomat és én nem haragból, direktből nem beszéltem neki erről. Csak azt akartam kikerülni ami most jelenleg van. Annyira pipa rám, hogy pár napja szinte egyáltalán nem érdeklődik felőlem, haza ér, beszélgetünk felületes dolgokról, aztán elvonul és szex sem volt. Egyszer kezdeményezni próbáltam, de eltolt és azt mondta nagyon haragszik rám,nem látom, hogy belegázoltam a lelkébe? Nem tudtam, hogy ennyire...ennyire..érzékenyen reagál erre majd. Most hogyan tegyem ezt jóvá? Már beszélni se merek hozzá, mert nagyon szomorúnak dühösnek látom amikor egy légtérben tartózkodunk.

L/22 F/24

2018. jan. 10. 17:52
1 2
 11/18 anonim válasza:
78%

Mondd el a barátodnak, hogy sajnálod, hogy nem mondtad el neki; de neked ez fontos, szereted csinálni. Aztán megmondhatod neki, hogy tovább nem fogod zaklatni, majd szóljon, ha megint szóba akar állni veled. Ha szeret, akkor majd ír neked, ha meg nem ír, akkor szerintem ilyennel nem érdemes lenni... Ja, és ha szakítani akar, nem ez a valódi ok, ez nem lehet szakítóok, csak ugródeszka.

Olyannal nem érdemes lenni, aki ezt nem veszi figyelembe, hogy te ezt szereted csinálni, és irányítani/birtokolni akar. Ahol az egyik fél nem engedi, hogy a másik azt csinlálja, amit szeret, az nem egy jó kapcsolat.

De a legjobb persze az lenne, ha sikerülne megegyeznetek, próbáljatok valami kompromisszumos megoldást találni, pl kevesebb edzésre jársz egy héten - ezzel csökkented a sérülés veszélyét is. Vagy elviheted őt is magaddal edzésre akár, hogy lássa, hogy nem olyan veszélyes, mint gondolják, és hogy nem azért jársz oda, hogy fiúkkal enyelegj. Plusz lenne egy közös hobbitok.

Mellesleg a helyedben keresnék egy másik boxegyesületet, ahol az edző nem veri be a tanulók képét és nincsenek vadbarmok, akik kiütnek egy lányt.

2018. jan. 10. 19:08
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Belegondolva, hatalmasat csalódnék, ha megtudnám, hogy átvág, akármiről is legyen szó. Ez a baja, bár az tény, hogy kicsit túltolja.

Viszont te sem tudtál egyenes lenni.

2018. jan. 10. 19:58
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem kell írnia, együtt élünk és próbáltam vele erről beszélni, de egyenlőre eredménytelenül.

Heti 3x van csak az edzés, ezt nem akarnám tovább csökkenteni. Csak fogadja el, hogy ez van és kész. Nem háborúba járok. Köszi a tanácsokat.

2018. jan. 10. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem értek egyet abban,hogy a barátod így áll a hobbidhoz. Azt viszont megértem,hogy így reagált.

Nem lehet jóvá tenni még akkor sem, ha soha többet nem hazudsz neki. Vagy azzal sem,ha nem hallgatsz el előle soha semmit. Ezt nem fogod meg nem történtté tenni.

Mit tegyél? Szerintem ne mondd el neki mégegyszer, mit miért tettél, mert már tudja, és rettentő idegesítő ugyanazt hallgatni folyton. Szóval várj.

2018. jan. 10. 20:46
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
Azert ha a pasid egy kicsit értelmesebb lenne,akkor elgondolkodott volna azon,hogy miért érezted szükségét annak,hogy titkolózz előtte,mielőtt nekiállt játszani a vérigsértett királykisasszonyt. Egyébként meg nincs joga beleszólni abba,hogy mit sportolsz,ez a te döntésed,senkinek semmi köze hozzá. A sérülések meg? Az utcán nagyobbat fogsz kapni,ha olyan helyzetbe kerülsz és nem tudod megvédeni magad. Vagy talán a pasid fog kísérgetni 0-24-be életed végéig? Hát nem hiszem.
2018. jan. 10. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:
35%

" A barátomnak nem mondtam el, mert féltem a reakciótól."

" Nem akartam veszekedést, felesleges órákig tartó beszélgetést."

"akkor nem volt szívem hazudni" - ja meg nem is tudtál volna, de amíg lehetett hazudtál rendületlenül, min csodálkozol?

Én azon, hogy még nem lépett le.

Ha nincs a sérülés, még hány évig vezetted volna félre?

" Csak azt akartam kikerülni ami most jelenleg van. " -ja, hát pont ezzel csináltad meg. Az exem is ilyen kis "tapintatosnak" gondolta magát, én meg egy sunyi parasztnak gondoltam őt.

2018. jan. 11. 09:16
 17/18 anonim válasza:
24%
Ha én lennék a faszid, egy kiadós bőnyálas sz*pás segítene kiengesztelődni.
2018. jan. 11. 10:50
 18/18 anonim ***** válasza:

A titkolózás megtévesztés céljából teljesen ugyanaz, mint ha hazudsz.

Hiszen azt kommunikálod, hogy semmi sem változott, vagyis nem boxolsz, hanem focizol, és ezzel szándékosan tévedésbe ejted a másikat.

Ráadásul magadat is becsapod, mert elhiteted magaddal, hogy ez nem is hazugság.

Persze ha előtted titkolna el valami olyan dolgot, ami mondjuk számodra válóok lenne...

2018. máj. 25. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!