Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetném jobbá?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal négy éve vagyunk együtt. Én 25 vagyok, ő 29. Családi vállalkozásban dolgozik, ami azt jelenti, hogy nincs fix munkaideje. Az elmúlt hónapban szinte minden este 22-23 óráig dolgozott, tegnap pl hajnal 2-kor végzett, mert határidős munka volt. Úgy érzem, túlvállalja magát, minden áldozatot megtesz a cégért, ő akkor is ott van, amikor már a többi családtag alszik. Persze ez tök jó dolog, szeretem, hogy ilyen szorgalmas és mindig mondja, azért is dolgozik ennyit, hogyha majd családunk lesz, semmiben ne szenvedjünk hiányt. Viszont..van rossz oldala is. Ugyanis ilyenkor annyira belebolondul a munkába, hogy nem is keres, illetve a szex igencsak lecsökkent köztünk, mert vagy nagyon későn ér haza és én már alszom, mert korán kelek, vagy időben ér haza és hulla fáradtan belájul az ágyba. Csak egy példa: az elmúlt hónapban egyetlen egyszer voltunk együtt... nagyon zavar, nagyon fiatalok vagyunk ehhez. Próbáltam vele beszélni erről. Próbálok nem még több terhet rátenni. Sokszor kimegyek hozzá a munkahelyére, sütök neki valami finomat. De mindig ugyanaz lesz végül. Nem akarom, hogy a kapcsolatunk csendes halált haljon... Közben épül a lakásunk, pont a munkahely mellett, félek, hogy még rosszabb lesz. Mielőtt még bárki támadna, hogy unatkozom, én is dolgozom, 8-19-ig általában.2017. okt. 3. 18:06
1/3 anonim válasza:
Mivel nagyon karrierista, kétlem, hogy ez jobb lenne. Pedig nem a pénz minden... Szerintem mondd el neki ugyanezeket, amiket leírtál, hogy úgy érzed, hogy ez a kapcsolat rovására fog menni.
2/3 anonim válasza:
Legyen fix munkaideje. Határozza meg magának, mettől meddig dolgozik. És tartsa is be.
3/3 anonim válasza:
Második jó dolgot mond. Rendszerezze a munkaidejét.
Esetleg lepd meg párszor a munkahelyén és csináljátok ott ha már mindenki hazament ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!