Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Különböző figyelem igénylése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különböző figyelem igénylése párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van itt olyan párkapcsolatban élő, aki különböző figyelmet igényel a párjával?

Ha igen hogy oldottátok meg?

Úgy érzem jelenleg akadályhoz érkezett a kapcsolatunk és nem tudom mi lehetne a megoldás.

Ő nem igényli hogy napi szinten beszéljünk, én igen. Ő nem igényli, hogy egy héten sűrűn találkozzunk, én igen.

Mindketten változtattunk már, beszélünk minden nap 1-2 mondatot, de mondta, hogy miattam. Viszont én még ezt mindig kevésnek érzem, de nem várom el tőle, hogy állandóan beszéljünk, mert tudom, hogy ő nem akar.

A másik gond, hogy felmerült az összeköltözés lehetősége is, viszont én így, hogy különbözik a figyelem igényünk, nem merek.

Ő több szabadságra vágyna, nekem pedig fájna, hogy miért törődik velem keveset.

Van aki küzdött már hasonló gonddal?

23L

2018. jan. 10. 08:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeret,nem csak a te kedvedért fog veled beszélni hanem megragad minden alkalmat.A találkozásról ugyanez a véleményem.És szerintem ő még nem is áll készen arra,hogy összeköltözzetek épp az ilyen felfogása miatt
2018. jan. 10. 08:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Jó de változhat még a dolog? Az embereknek változhat ilyen értelemben az igényük?
2018. jan. 10. 09:05
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Itt nem figyelem igenyrol van szo, hanem arrol hogy te szereted ot, o meg el van veled, es neha elovesz, amikor unatkozik.
2018. jan. 10. 09:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

#1: nagy tévedésben vagy, a szeretet nem egyenlő levakarhatatlan ragacssággal. Nyilván nem hallottál még arról, hogy az emberek különböznek...

Kérdező, beszéljetek róla, próbáljatok kompromisszumot találni. Azt meg nem értem az összeköltözéssel mi bajod, akkor pont, hogy többet lesztek együtt. Ez is lehet egy megoldás.

2018. jan. 10. 09:08
 5/16 A kérdező kommentje:

Abba hogy kihasznál vagy se ne menjünk bele.

Nem most jöttünk össze, egy ideje már együtt vagyunk. Amikor találkozunk minden szuper, érzem, hogy szeret. És nem mindig van szex mielőtt valaki ezzel jönne.

A kérdés arra irányult, ha valaki tényleg kevés figyelmet igényel egy kapcsolatban, míg a másik nem, van-e közös nevező.

2018. jan. 10. 09:09
 6/16 A kérdező kommentje:

4-es.

Köszi. Az összeköltözéssel meg az a bajom, hogy most úgy érzem ő kevesebb figyelmet igényel, és attól tartok ez az összeköltözéskor is kiütköznek, és esetleg sok lehetnék neki. Nem tudom még, hisz nem költöztünk össze. Amikor több napot együtt voltunk, minden rendben volt, de azért egy összeköltözés más.

Meg szeretném vele beszélni, csak kíváncsi vagyok volt-e valaki hasonló helyzetben, és ha igen, mi volt a megoldás.

2018. jan. 10. 09:15
 7/16 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen kapcsolatban, én voltam nőként az a fél, aki jóval kevesebbet igényelte a találkozást és a kommunikációt. Ő is szinte minden nap találkozni akart, óránként írkált vagy hívogatott, ami nekem rettenetesen sok volt, hiába voltam szerelmes belé. Próbálkoztunk kompromusszumos félmegoldásokkal, de nem sikerült, ő állandóan ezen kattogott, kombinált, hogy nem szeretem és féltékenykedni kezdett, bennem pedig egy idő után minden érzelmet kinyírt ez a túlzott ragaszkodása. Én ugyan azóta se bánom a szakítást, hiszen fényévekkel jobb kapcsolatban vagyok, ahol mindkettőnknek megegyeznek az igényeink szinte minden téren, de azért remélem nektek sikerül megoldani.
2018. jan. 10. 10:55
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
Ne haragudj,de nekem ez egy elég pocsék kapcsolatnak tűnik. Kb. ő tesz neked szívességet,hogy napi szinten hajlandó szóba állni veled,ez mi már?! Ha tényleg szeretne,akkor keresne magától,mert veled akarna lenni,az teljesen természetes,ha valakivel együtt vagy,hogy beszéltek napi szinten meg együtt vagytok,amikor lehet. Óva intenélek ettől a kapcsolattól,és remélem találsz majd egy olyan férfit,aki tényleg imád,és a világ minden ideje se lenne elég veled neki,képletesen szólva.
2018. jan. 10. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy akkor mindent rendben hiszel, amikor találkoztok. Akkor épp "elő vagy véve", és élvezed, hogy végre kapsz valamicske figyelmet, miután x napig még csak le se szarta a fejedet.
2018. jan. 10. 12:05
 10/16 A kérdező kommentje:

Kezdem unni, hogy akármikor feljövök ide valami tanácsért, azzal jönnek az emberek, hogy kihasznál a párom. Még egyszer mondom, nem használ ki, csak különböző az igényünk. Van ilyen, mindenkinek vannak hibái, mindenki emberből van.

Nekem is vannak hibáim úgy mint neki. A kérdésem nem arra irányult, hogy szerintetek szeret-e, vagy milyen a kapcsolatunk.

Ha csak a szex miatt venne elő, ahogy az egyik előző válaszolo írta, tudnék róla. Használtak már ki.

2018. jan. 10. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!