Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különböző figyelem igénylése párkapcsolatban?
Van itt olyan párkapcsolatban élő, aki különböző figyelmet igényel a párjával?
Ha igen hogy oldottátok meg?
Úgy érzem jelenleg akadályhoz érkezett a kapcsolatunk és nem tudom mi lehetne a megoldás.
Ő nem igényli hogy napi szinten beszéljünk, én igen. Ő nem igényli, hogy egy héten sűrűn találkozzunk, én igen.
Mindketten változtattunk már, beszélünk minden nap 1-2 mondatot, de mondta, hogy miattam. Viszont én még ezt mindig kevésnek érzem, de nem várom el tőle, hogy állandóan beszéljünk, mert tudom, hogy ő nem akar.
A másik gond, hogy felmerült az összeköltözés lehetősége is, viszont én így, hogy különbözik a figyelem igényünk, nem merek.
Ő több szabadságra vágyna, nekem pedig fájna, hogy miért törődik velem keveset.
Van aki küzdött már hasonló gonddal?
23L
#1: nagy tévedésben vagy, a szeretet nem egyenlő levakarhatatlan ragacssággal. Nyilván nem hallottál még arról, hogy az emberek különböznek...
Kérdező, beszéljetek róla, próbáljatok kompromisszumot találni. Azt meg nem értem az összeköltözéssel mi bajod, akkor pont, hogy többet lesztek együtt. Ez is lehet egy megoldás.
Abba hogy kihasznál vagy se ne menjünk bele.
Nem most jöttünk össze, egy ideje már együtt vagyunk. Amikor találkozunk minden szuper, érzem, hogy szeret. És nem mindig van szex mielőtt valaki ezzel jönne.
A kérdés arra irányult, ha valaki tényleg kevés figyelmet igényel egy kapcsolatban, míg a másik nem, van-e közös nevező.
4-es.
Köszi. Az összeköltözéssel meg az a bajom, hogy most úgy érzem ő kevesebb figyelmet igényel, és attól tartok ez az összeköltözéskor is kiütköznek, és esetleg sok lehetnék neki. Nem tudom még, hisz nem költöztünk össze. Amikor több napot együtt voltunk, minden rendben volt, de azért egy összeköltözés más.
Meg szeretném vele beszélni, csak kíváncsi vagyok volt-e valaki hasonló helyzetben, és ha igen, mi volt a megoldás.
Kezdem unni, hogy akármikor feljövök ide valami tanácsért, azzal jönnek az emberek, hogy kihasznál a párom. Még egyszer mondom, nem használ ki, csak különböző az igényünk. Van ilyen, mindenkinek vannak hibái, mindenki emberből van.
Nekem is vannak hibáim úgy mint neki. A kérdésem nem arra irányult, hogy szerintetek szeret-e, vagy milyen a kapcsolatunk.
Ha csak a szex miatt venne elő, ahogy az egyik előző válaszolo írta, tudnék róla. Használtak már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!