Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom feldolgozni hogy a barátom előttem más nővel is lefeküdt?
egyszerűen kiakasztom néha a viselkedésemmel, de nem tudok valahogy túllenni a múltján...
néha..a mindennapokba felemlegetik..ő meg az anyja..stb
és talán ezekért is pedig 8 éve volt már
és csak egy bnője volt előttem :)
ultra gáz... ezt felemlegetik? Kérdező én együttérzek veled, de sztem hagyd ott!
és ha majd te emlegeted fel h , kivel feküdtél le? ringyó leszel? gondolkozz már!
mert nem vagy normális
és azért nem aggódsz, hogy aközben is dug vkit miközben veled él?
és képzeld, teutánad is lesz élet, és akkor is kefélni fog.
amiatt is nem aggódsz?
Ez jut eszembe errol:
Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.
Kérdezi a bíró:
- Miért akar elválni a feleségétől, Áron bácsi?
- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.
- És maga, Áron bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?
- Dehogynem.
- De hát, akkor miért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?
- Ej, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót.
De ha a tehén jön, és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel!
Kezdetnek mondjuk nőj fel. Utána pedig nekiállhatnál összekaparni némi önismeretet, hogy helyretedd az önképed és ne kattogj ilyen pitiáner baromságokon. Javasolnám a pszichológust is, mert a közelében sem vagy az egészséges gondolkodásnak.
Persze ha szeretnéd tönkretenni ezt a kapcsolatot, és az összes ezután következőt is, akkor maradj csak ilyen és ne kezdj el magadon dolgozni, garantált lesz a "siker".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!