Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg tudnád bocsátani, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnád bocsátani, ha a kedves párod ezt tenné?

Figyelt kérdés

Készülnél egy fontos vizsgára, vagy a munkahelyen egy projekt bemutatására, vagy akármire, ami neked nagyon fontos. Stresszelnél ezerrel és jól esne, ha az, aki állítólag szeret és a társad, bátorítana és legalább ő nem nehezítené meg a felkészülést. A nagy nap előtt pedig érzéketlenül felbosszantana és addig sem kapnál egy csepp lelki támogatást sem.

A kifogás pedig egyszerűen az, hogy őt nem érdekli, hogy te dolgozol, vagy nem.

2018. jan. 8. 18:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
7-es, én nem sűrűn szoktam így hívni. :D
2018. jan. 8. 18:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy veszed, legalább megtudtad, hányadán állsz vele. Egy kapcsolat erősségei meg gyengéi jellemzően nem a langyos vízben jönnek ki, hanem akkor, amikor ki kell lépni a kompfortzónából. Nekem nem úgy tűnik, hogy ez az ember igazán szeret téged (pontosabban a kényelmét szereti, nem a társát). Benne akarsz te ebben maradni?
2018. jan. 8. 18:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt még nem tudom, megbocsátanám-e (mert nem ismerem a teljes szituációt, ahogy a kedves párodat sem), de az biztos, hogy megorrolnék rá.

22/N

2018. jan. 8. 18:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Nekem is ez jött le, hogy neki kényelmesebb velem, mint nélkülem és kb. ennyit jelentek neki, mert soha rá sem kérdezett, hogy hogy haladok, csak az ő aktuális problémái voltak megbeszélve. Jó, még eddig nem rontottam vizsgát, de ez azért van, mert készültem rá és nem azért, mert alapból olyan nagy ász vagyok. Ami neki egyértelmű, hogy sikerülni fog, nekem nem az, mert én tudom, hogy mennyit tanulok és mennyit stresszelek és jól esett volna, ha legalább ilyenkor törődik velem is, amikor nekem valami fontos.
2018. jan. 8. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos h elhagynám,mi vagy te társ vagy szimplán bejárono? Anyapotlék. Ez az ember nem szeret csak kihasznál. :(
2018. jan. 8. 18:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kedves pasim, mindig biztosra vehettem, hogy vizsgaidőszakra időzíti a legfaszább, kishíján szakítós veszekedéseket.
2018. jan. 8. 20:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Párod? Biztos vagy benne, hogy a "kedves párod" szeret téged? Mert ha szeret, akkor támogat, segít, ha meg nem, akkor meg mit érdekli, hogy veled mi van.
2018. jan. 8. 21:28
 18/19 anonim ***** válasza:
39%

Elég vicces, amilyen egyoldalúan látjátok a dolgokat. Nekem az jött le, hogy együtt éltek kérdező, most pedig jött a vizsgaidőszak, te pedig leléptél tanulni, ott hagyva csapot-papot és azt várod, hogy a párod ehhez jó pofát vágjon. Nem arról van szó, hogy még kell gebe nézd még a vizsgák mellé otthon, nyilván támogassa a párod, ha éppen neked fontos dolgod van, de elmentél, nem vagy otthon. Nekem is tanul a párom és most ugyan ez a móka, de mi eleve távkapcsolatban vagyunk még és ilyenkor kevesebbet beszélünk. Alapból hiányzik, mikor külön vagyunk, ilyenkor még különösen. Bevallom nem viselem könnyen, de ez van. Igyekszem tartani benn a lelket és már nagyon várom a végét. Nem ismerem a párod, de ha különösebb gond nincs vele, akkor majd ha időd engedi, egy kicsit gondold ezt át az ő szemszögéből is. Nem csak neked nehéz ilyenkor, biztos hiányzol neki.

31/f

2018. jan. 9. 04:18
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Elozo gondolom forditott helyzetbe nem várnád el magadtol a támogatást. A no az támogasson bologasson nyeljen,ha neki fontos vmi az félértéku. Na az ilyen pasiktol jobb menekulni. Ex is ilyen kedves volt mindig...
2018. jan. 9. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!