Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérlek véleményezzétek. Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek véleményezzétek. Csak fellángolás?

Figyelt kérdés
A párommal 3,5 éve vagyunk együtt, ő az első komoly kapcsolatom, előtte mind pár hónapig tartott. Mikor összejöttünk úgy éreztem ő az igazi. Több, mint 1 éve együtt élünk, pár hónapja viszont közösen vettünk egy házat, hitel is kellett és bevállaltuk a csok-ot is, papíron (lagzi meg semmi nem volt még, idénre terveztük) összeházasodtunk, mivel feltétel volt. Nem volt ezzel gondom, hisz úgy gondoltuk ez idővel amúgy is megtörténne,max. picit csúszik a dolog. Tehát elég komollyá és bonyodalmassá vált az egész kapcsolat, közös hitel, közös élet stb. A bökkenő, hogy olyan, mintha megszokottá vált volna, mintha szobatársak lennénk akik néha szexelnek. Nincs tűz,semmi. Próbáltam vele erről beszélni,de jön a "sok a munka,fáradt vagyok,most épp ez van az van" duma.Biztos, hogy szeret, csak nekem több kéne, de nem ért meg. Van egy férfi akit régebb óta ismerek, a férjem előtt viszonyom volt vele, semmi komolyabb,a kémia az 2000% köztünk, akkor úgy éreztem nem állok készen rá, ő pedig nagyon akarta. Az évek alatt egyre kevesebbet beszéltünk, de most egyre többet gondolok rá, sőt, éjjel nappal rá gondolok,pedig nemrég neki is lett kapcsolata. Nagyon bánt, nem tudom befolyásolni a gondolataimat. Nem tudom, hogy komolyabbat eltudnék e vele képzelni, de a testiségekre nagyon vágyom. Korán házasodtam? Nem éltem ki magamat? Nem akarom tönkretenni az életem, kavarognak a gondolataim és nem tudom mi a megoldás.
2018. jan. 7. 17:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom az egészet, hogy ilyen érzéseim vannak, elhanyagolva érzem magam.
2018. jan. 7. 18:19
 12/16 anonim ***** válasza:
@11: Nézd, szerintem eddig semmi olyat nem tettél, amit sajnálni kellene, max. annyit, hogy hoztál 1-2 nagyon elhamarkodott döntést (de ez is a saját életedre vonatkozik és nem máséra). Viszont a helyzetet valahogy meg kell oldanod és inkább erre koncentrálj!
2018. jan. 7. 18:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy meg kell oldanom, de fogalmam sincs hogy..
2018. jan. 7. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Az egyértelmű, hogy egyikőtök sem szerelmes már a másikba. Te maximum is az elköteleződésbe vagy szerelmes, meg a külsőségekbe, hogy neked milyen jó életed van amiért valaki feleségül vesz. Ha már a költözés előtt is ilyen volt a kapcsolat, akkor pláne nem kellett volna. 3 év semmi egy párkapcsolat szempontjából. Ha már most kihült minden és már most haldoklik a kapcsolat, akkor nem vagytok egymáshoz valók.
2018. jan. 7. 18:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha hiszed, ha nem, én ezt pont így előadtam már neki. Mit csinált? Leterelt, merthogy én ezt csak bebeszélem, jó ez így csak hisztis vagyok, túlreagálom, majd kialszom. Nem veszi komolyan, azt hiszi drámázok, szerinte semmi hiba nincs
2018. jan. 7. 18:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Aki az érzéseidet hisztinek veszi, ahhoz nem szabad hozzámenni.

Nyilván hiányérzeted van emiatt, hogy nem megértő a férjed, és ezért került képbe a bizonyos 3. Nem az a megoldás, hogy félrelépsz, vagy beleugrasz valamibe.

Talán egy nagy beszélgetés segíthet rajtatok. Ha nem, akkor ügyvéd.

2018. jan. 7. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!