Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor mi van, ha azt hittem szerelmes vagyok, de tuti csak fellángolás volt?
Első kapcsolat, nagyon hamar, néhány hónap után átlépett nálam szeretetté az egész dolog, de hát nagyon élveztem és szeretek a párommal lenni. Most 1,5 éve vagyunk együtt, ő szerelmes elvileg :)
Igazándiból a motivációm, ami a kapcsolatból való kilépés felé hajt, a kíváncsiság... Milyen lehet mással? Meg hiányzik az ismerkedés izgalma, ilyesmi.
De mindig a maradás győz, csak mégis ott motoszkál bennem, hogyha ki akarom élni magam, akkor azt fiatalon kellene :o
Ti mit csinálnátok?
21f
Kíváncsiság? Miért nem párodra vagy ennyire kíváncsi? Ismerkedj vele.
Nem egy ilyen kapcsolatom volt, ahol a pasi "izgalomra" vágyott, dobott. Utána mindegyik kullogott vissza hozzám. Úgy érezték, semmi nincs már, biztonságban vannak, nincs miért küzdeni. Egy kapcsolatot is építeni kell, küzdeni érte (a nőnek is ugyanúgy), sokkal nagyobb kihívás, mint megtartani, mint megszerezni.
Természetes érzés, de azt nem tudnám megmondani, hogy érdemes e ezért felhagyni a jelenlegi kapcsolatoddal (márha az jól működik).
A pároddal beszéltél már erről? Ő mit szólna hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!