Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom nem kísér el, nem jön el velem éjszaka?
Múltkor a barátommal meg még pár közös barátunkkal beültünk valahova inni olyan este 10 körül. Én 11 fele el akartam jönni, hogy ne késsem le a buszomat (kb. egy órányira laktam onnan, ahol voltunk). A barátom úgy döntött maradni akar, pedig rajtunk kívül már csak lányok maradtak ott meg egy srác, akivel utálják egymást. Lekísért az aluljáróba a metróhoz, aztán visszament. Nem kéne, hogy legalább a buszig elkísérjen? Nem vagyok egy félős típus, mentem már haza éjszaka máskor is egyedül, nem erről van szó csak furcsa, hogy nem jön el velem, ez olyan mintha nem lennék neki fontos. Túl reagálom?
21/L
Annyira fel tudnak baszni az ilyen kérdések.
A párod nem gondolatolvasó, nem varázsló, hogy mindig tudja, mit akarsz vagy mire gondolsz. Egy csomó dologról mások az elképzelései, mint neked. Miért ne lenne ez normális? Te menni akartál, ő maradni, ezért te mentél, ő maradt.
>ez olyan mintha nem lennék neki fontos
Ez az egyik legpusztítóbb hozzáállás. Fogsz valamit, amit ő csinál, és az alapján következtetsz, hogy mit jelentene ez, ha TE csinálnád ezt. Miért? Miért a saját előítéleteid, szokásaid, viselkedésed alapján értékeled ki, amit ő csinál? Miért gondolod, hogy neked ugyanazt jelenti minden, mint neki? Miért nem magától értetődő, hogy ilyenkor kommunikáltok és megpróbálod megérteni, megismerni, hogy ő hogy élte meg ezt az egészet? Hihetetlen, hogy ennyire nehéz beszélni egymással.
"Tök más mondani, hogy "kísérj haza, bszod", mint hogy ő szó nélkül hazakísér, mert szeret."
Ez megint nézőpont kérdése, és kommunikáció nélkül ismét csak problémákhoz vezetne. Én például hülyét kapnék, ha engem állandóan kísérgetne mindenhová, mint valami önállótlan gyereket.
Felnőttek vagyunk, együtt élünk x éve, tudjuk, kinek mire van igénye. Ha van extra - például most jól esne, ha a szokással ellentétben hazakísérne - szólok.
Ha nincs kommunikáció, ha nem tudjuk, kinek mire van igénye, akkor mindenből csak probléma lesz, akár ilyen nüansznyi kis baromságokból is.
Miért kéne kísérgetnie?!
Felnőtt ember, ha maradna még, maradjon, hadd ne fogja a kezedet.
Vagy te akkor télen 4 után ki se mozdulsz, mert sötét van!? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!