Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom nem kísér el, nem jön el velem éjszaka?
Múltkor a barátommal meg még pár közös barátunkkal beültünk valahova inni olyan este 10 körül. Én 11 fele el akartam jönni, hogy ne késsem le a buszomat (kb. egy órányira laktam onnan, ahol voltunk). A barátom úgy döntött maradni akar, pedig rajtunk kívül már csak lányok maradtak ott meg egy srác, akivel utálják egymást. Lekísért az aluljáróba a metróhoz, aztán visszament. Nem kéne, hogy legalább a buszig elkísérjen? Nem vagyok egy félős típus, mentem már haza éjszaka máskor is egyedül, nem erről van szó csak furcsa, hogy nem jön el velem, ez olyan mintha nem lennék neki fontos. Túl reagálom?
21/L
Nem reagálod túl.
Az én barátom már volt, hogy otthonról bejött értem munka után, mert féltett.
22/N
Miért kéne kísérgessen egy felnőtt embert?
Ha azt akarod, hogy kísérjen el, kérd meg. Ha nem kéred meg, de utólag számonkéred rajta, az elég alattomos viselkedés.
Ha nem egyszerre indulunk, az én párom se szokott velem jönni. Igaz, nekem erre igényem sincs, és általában olyan a társaság hogy nem gondolom hogy bármelyikkel is megcsalna. Még akkor se, ha csupa lány.
Ha te nem bízol benne, vagy szeretnéd hogy kísérgessen akkor szólj neki, mert az emberek sajnos nem gondolatolvasók.
Mi maradiak vagyunk, még egymással szoktunk kommunikálni, nem utólag picsogunk anonim módon a gyíkhun.
Ha például asszony azt szeretné, hogy kísérjem haza, azt mondja, kísérjmánhazabameg. Ha nem érdekli, hogy hazakísérem-e, azt mondja, maraggyhaakarolnekemnyóc.
Aztán utólag meg nincs hiszti, mert mire fel lenne.
Az én barátom azt felajánlotta,hogy kijön értem a buszhoz,pedig onnan kb. 5-6 percre lakom.
Azért ha mást nem,a buszig elkísérhetett volna,úgyhogy én kérdőre vonnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!