Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim hangja nagyon vékony, nőies. Már kezd zavarni. Mit tegyek?
Üdv. 1hónapja van a barátom aki nagyon macsos és jól öltözött ápolt srác 21éves eleinte is fura volt a hangja de elnéztem mert oda voltam érte és nem hiába nagyon oda figyelő kis ártatlan visszafogot nem nyuszi de nagyon kedves lelkű srác az ágyban is kiváló de nem birom elviselni a nyávogását nagyon vékony hangja van és huzza is a szavakat néha hisztizik is mint egy nem hetero férfi.Bárhol vagyunk kinevetnek pl sétáltunk, egy nő jött velünk szembe kutyával láttam hogy ő is végig néz rajta és tetszet neki erre megszólal a barátom "deee éddiiii kutyikaaaa,, a nő rám nézett és elmosolyodott..Barátnőm is látta a közös képeink írta is nagyon sármos mikor mutatom be hát be mutattam barátnőm alig birta ki nevetés nélkül.A fellángolás kezd elmulni és egyre jobban zavar a hangja 21évesen ez változhat még? vagy mitől van ez? neten azt olvastam van rá műtét de az egy vagyon...(tudod másnak 100x nagyobb baja van de most ez nyomja a lelkem) nincs megoldás.Nem kérhetem arra hogy mindig morogjon és ne legyen ön maga.Dobni ez miatt nem akarom valami megoldás kéne.
Köszönöm a válaszokat előre is.
24/L
Nincs neki semmi baja, csak rossz technikával beszél. Nem ment végbe nála a mutálás, és a gyerekkori hangját használja. Nekem is ilyen volt. Halk, és vékony, de most már nincs vele semmi gond.
Elmehet fül-orr gégészekhez, a nagy részük azt fogja mondani, hogy ilyen a hangja, ez viszont szerencsére nem így van.
Én nála voltam: Dr. Gáti Erzsébet - Fül-orr-gégészet
Bajcsy-Zsilinszky út 45
3527 Miskolc .
Orvosnál:
-na megjött a vékonyhangú..
-KHEZIT CSOKOLOM!
-XDDDD
Nagyobb probléma a te helyesírásod, engem ez jobban zavarna. No meg nem ismered a "." és a "," jeleket, 4-5 sorban írsz le 6-7 mondatot... Én ezt jobban szégyelleném!
Már többen leírtak sok mindent, lehet, hogy ismételni fogom őket:
- Téged jobban érdekel, hogy a "barátnőid" mit mondanak, hogyan reagálják le őt! Magamat a helyedbe képzelve, mint nő, én az ilyeneket "dobnék", nem a páromat, akit szeretek...
- Ez a srác tőled tényleg jobbat érdemel... Csak attól félek, hogy őt jobban meg fogja viselni a szakítás! Már hamarabb kellett volna...
- Az ilyen külsőségek nálad a belsődet minősítik, pontos leszek, hogy megértsd: lelki szegénység... "A fellángolás kezd elmúlni...", azt jelenti, hogy nullára csökken, majd dobod őt... Szomorú, a srácot sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!