Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim hangja nagyon vékony, nőies. Már kezd zavarni. Mit tegyek?
Üdv. 1hónapja van a barátom aki nagyon macsos és jól öltözött ápolt srác 21éves eleinte is fura volt a hangja de elnéztem mert oda voltam érte és nem hiába nagyon oda figyelő kis ártatlan visszafogot nem nyuszi de nagyon kedves lelkű srác az ágyban is kiváló de nem birom elviselni a nyávogását nagyon vékony hangja van és huzza is a szavakat néha hisztizik is mint egy nem hetero férfi.Bárhol vagyunk kinevetnek pl sétáltunk, egy nő jött velünk szembe kutyával láttam hogy ő is végig néz rajta és tetszet neki erre megszólal a barátom "deee éddiiii kutyikaaaa,, a nő rám nézett és elmosolyodott..Barátnőm is látta a közös képeink írta is nagyon sármos mikor mutatom be hát be mutattam barátnőm alig birta ki nevetés nélkül.A fellángolás kezd elmulni és egyre jobban zavar a hangja 21évesen ez változhat még? vagy mitől van ez? neten azt olvastam van rá műtét de az egy vagyon...(tudod másnak 100x nagyobb baja van de most ez nyomja a lelkem) nincs megoldás.Nem kérhetem arra hogy mindig morogjon és ne legyen ön maga.Dobni ez miatt nem akarom valami megoldás kéne.
Köszönöm a válaszokat előre is.
24/L
Szakíts szerencsétlennel, add meg neki az esélyt, hogy normális nőt találjon.
"Neten azt olvastam, van rá műtét..."
Édes drága jó Istenem...:(
Nehéz ügy.
Nekem van egy gyakorlatom,este csináltam ilyen brummogó hangokat adtam ki brum brum brum,mélyen torokból.
Ez mélyíti a hangtónust és férfiasítja igaz naponta kell gyakorolni.
Komolyan nekem tetszett nagyon.Lehet lepontozni.
2)Ezt meg ne próbáld:anabolikus szteroidok szedjen az is mélyíti a hangot.
De ezt ne,TILOS.úNem is tudom miért írtam le.
3) esetleg a műtét ami még szóba jöhet
4# Brumm brumm brumm!!! Brummm brummm!!! Brumbrumbrummm!
Aztan a szomszed meghallotta, azota is azon gondolkodik mi lehetett :D Ez vicces :D tenyleg mukodik?
Kerdezo mondok en neked valamit! Teged nem a hangja zavar hanem az, hogy mit gondolnak ROLAD meg kirohognek TEGED miatta. Ez meg milyen mar? Ha a parom olyan hangokat adna ki, hogy kirohogjek az utcan en nem a jo hirnevem miatt aggodnek hanem azert, hogy nehogy neki rosszul essen vagy mittudomen. Amugy sem kell mindig macsonak lenni, orulj, hogy nem jatsza meg magat elotted. Habar en sosem kialltanek fel meg igy se, hogy “jajj de ediii kutyikaaaa” :D De kinek mi, max arra utalgass neki, hogy “hmmm lattam egy Clint Eastwoodos filmet az Unforgivent huuu ez a Clint mekkora macso, alig szolal meg de akkor is sulya van annak amit mond a morgos hangjan, azthiszem ilyen egy igazi ferfi! (Itt kacsints ra 50x majd mutogass ra az ujjaddal es bologass)”
Szerintem venni fogja az adast.
(Itt kacsints ra 50x majd mutogass ra az ujjaddal es bologass)” Ezt elképzeltem. XD
én ugyan 29 vagyok, de néha, tényleg néha dadogok. Ez szerintem rosszabb, mint a vékony hang.
"Nem adom oda másnak"
MIVAN?
Úgy látom van hova fejlődni.
És nem neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!