Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim hangja nagyon vékony, nőies. Már kezd zavarni. Mit tegyek?
Üdv. 1hónapja van a barátom aki nagyon macsos és jól öltözött ápolt srác 21éves eleinte is fura volt a hangja de elnéztem mert oda voltam érte és nem hiába nagyon oda figyelő kis ártatlan visszafogot nem nyuszi de nagyon kedves lelkű srác az ágyban is kiváló de nem birom elviselni a nyávogását nagyon vékony hangja van és huzza is a szavakat néha hisztizik is mint egy nem hetero férfi.Bárhol vagyunk kinevetnek pl sétáltunk, egy nő jött velünk szembe kutyával láttam hogy ő is végig néz rajta és tetszet neki erre megszólal a barátom "deee éddiiii kutyikaaaa,, a nő rám nézett és elmosolyodott..Barátnőm is látta a közös képeink írta is nagyon sármos mikor mutatom be hát be mutattam barátnőm alig birta ki nevetés nélkül.A fellángolás kezd elmulni és egyre jobban zavar a hangja 21évesen ez változhat még? vagy mitől van ez? neten azt olvastam van rá műtét de az egy vagyon...(tudod másnak 100x nagyobb baja van de most ez nyomja a lelkem) nincs megoldás.Nem kérhetem arra hogy mindig morogjon és ne legyen ön maga.Dobni ez miatt nem akarom valami megoldás kéne.
Köszönöm a válaszokat előre is.
24/L
Kedves Kérdező! Te gondolatolvasó vagy? Honnan tudod, hogy a kutyátsétáltató nő a hangja miatt mosolygott? Lehet, hogy ezt már te képzeled bele.
A barátnőd meg egy bunkó, hogy képes lenne kinevetni a barátnője választottját ezért, és aztán még el is meséli neked..
Van egy kollégám, aki nem közvetlenül a kollégám. Alig látom, néha átjön a mi munkaterületünkre valamiért. Sokáig azt hittem, hogy egy igazi bunkó, mert sosem köszön. Aztán egyszer valahogy sikerült köszönésre bírnom. És elképesztő vékony hangja van. A szemem sem rebbent, eszembe sem jutott nevetni rajta, akkor értettem meg, hogy valószínűleg nem bunkó csak (sok olyan emberrel találkozott mint a barátnőd).
Később kiderült, hogy a régi kollégák tudják hogy a vékony hangját szégyelli és ezért nem beszél. De senki nem neveti ki. Ja, hogy én felnőttek között vagyok?
29N
Már nem azért, de szerintem a kutyás nő nem a hangján röhögött, hanem azon, hogy 21 éves macsó überférfi olyan kifejezéseket használ, mint "édi kutyika". Ezen akkor is vinnyognék a röhögéstől, ha Nick Cave mondaná...
Ettől függetlenül viszont baromi felszínesen nyilatkoztál a barátodról, csupa külsőséget soroltál fent pozitív tulajdonságként (igen, az is külsőség, hogy jó az ágyban), ezen nagyon érdemes elgondolkodnod.
Megoldásként tudom javasolni, hogy szólj rá, ne picsogjon a társaságodban. Akkor kevésbé lesz feltűnő a vékony hang is.
Nem támadtalak, csupán annyit mondtam, hogy gondolkozz el. Nem most, hanem hosszabb távon, ha komolyan gondolod ezt a kapcsolatot, mert amiket leírtál, azok nem egy felnőtt párkapcsolat mozgatórugói, márpedig a kategória alapján elvileg te arra vágysz.
Ha csípőből visszaugrasz, hogy de nem is azt mondtad, az nem elgondolkodás. :)
Továbbra is tartom, amit írtam.
Szép napot!
'1hónapja van a barátom"
"az ágyban is kiváló"
Jóóó okééé :D :D
Kérdező, én nem értem.
Teljesen érthető, ha valakinek zavar a hangja, pont annyira rendben van, mintha a magassága vagy az arca vagy valami tulajdonsága, vagy akármi más zavarna.
Na de összejönni vele? Mióta vagytok együtt? Ha pár hete, akkor még oké, hogy megpróbáltál szemethunyni, de nem ment, na de itt hónapokról lehet szó..
Téged valóban nem a hangja zavar, hanem az, ahogy mások hozzá és miatta hozzád állnak..
Egyrészt ez is érthető, ha nekem lenne mondjuk egy súlyosan sérült párom, engem is zavarna, hogy mindenki azt hinné szánalomból vagyok vele, szóval az emberek véleménye és hozzáállása igenis befolyásoló tényező lehet..
Másrészt viszont téged nem zavar, a többséget sem zavarja, hisz nem hoztál fel egy rakás példát, csak egy két ember találja viccesnek a hangját, ezzel együtt lehet élni, mert azok, akik röhögnek vagy furcsának találják.. ők vannak kevesebben.
Nekem is volt kicsit nyávogós randipartnerem, ő többnyelven beszélt anyanyelvi szinten, folyton cukiskodott, ami nagyon furcsa hatást keltett a magas kopasz nagyobbdarab testével és a menő ruháival.
Volt egy olyan randipartnerem is, akinek kb gombóc volt a torkában, valami kabaréba is elment volna a hangja. Vele is neten ismerkedtem meg, nem szólt a hangjáról..
Szóval én valahol megértelek, nálam az ilyesmi már elsőre kizáró dolog, max annyi esélyt adnék, hogy hátha megszokom 2 hét alatt, de sok időt a másikkal tölteni és utána akadni ki ezen.. hát tényleg nincs rendben.
Gondolj az exeidre, mindenki kedvelte őket? Nekem mindegyik exemen volt, aki megbotránkozott vagy nevetett. Engem egyik sem zavart. Ha sokan nevették volna ki őket, vagy botránkoztak volna meg, akkor össze sem jövök velük, sőt, valószínűleg én is megbotránkoztam volna vagy kinevettem volna őket.
Ha kevesen tartják furcsának, szerintem az belefér, de akkor sem kellett volna ennyi időt hagynod, hogy kiderüljön, ez zavar e téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!