Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm még mindig nem akar babát. Mit tegyek?
SENKIBEN nincs ösztön!
Én sem akarok szülni, de a kedvesem tudja, és azt is, hogy kettecskén éljük le az életünket.
Ha ő gyerket akarna, akkor szakítanék, hadd találja meg azt a lányt, aki megadhatja neki :)
Ha eddig sem volt benne túl sok anyai ösztön, akkor valszeg ezután se lesz. Itt inkább az a kérdés, hogy ő mikor dönti el, hogy őszinte lesz saját magához és hozzád és hagyja abba a kifogások gyártását. Mert jól látod, hogy csak húzza, halasztja a dolgot, mert egyáltalán nem akarja.
Hasonló életvitele van a barátnődnek, mint nekem, korban is stimmel. Bennem soha nem volt semmiféle anyai ösztön, mai napig nincs és kétlem, hogy valaha előjönne. Viszont ennek fényében is választottam társat, nem lennék olyan emberrel együtt, aki családalapításra vágyik, nem tudnánk egymást hosszútávon boldoggá tenni. Ez egyike annak a kevés vízválasztónak egy kapcsolatban, ahol nincs kompromisszum. Én is javasolnék egy komoly, őszinte beszélgetést, mert ezt ebben a formában nem húzhatjátok sokáig. De ehhez is ketten kelletek..
Mi az hogy senkiben nincs ösztön. Azért mert nem érezted, nem jelenti azt, hogy nincs. De igen is van.
Kérdező! Ha nem akar, ne erőltesd. Keress olyan nőt, aki szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!