Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet gyanús, ha valaki túlzottan kedves? Nem csak rendes, hanem már idegesítő, hogy nincs saját akarata, témája és mindíg azt teszi, amit én akarok.
8: Csak úgy halkan kérdezem meg, a és b variáción kívül nincs más? Fekete-fehér? :-) Mert én akkor legyek a "C":
Van saját akaratom, de kompromisszumkész vagyok, engem kedvesnek, udvariasnak tartanak mások. :-)
Nekem milyen célom lehet azzal, ha csak nekem jut eszembe sorbaállásnál előre engedni a babakocsis anyukát vagy egy melóst a közértben ha én teli cuccal várom a soromat és ő egy ásványvízzel meg 5 zsemlével a hóna alatt áll mögöttem? stb. Vagy milyen célom lehet kedélyesen elbeszélgetni idősebb emberekkel random egy boltban/étkezdében? Nem, nem esik nehezemre, múltkor kínaiban egy idős néni kérdezte milyen amit eszek, kicsit elbeszélgettem vele, 3x kért elnézést, hogy megzavart, aranyos volt, mondom nem tesz semmit, de tényleg. :-D
Volt barátnőm kavart, elkezdett megcsalni, kulturáltan megbeszéltem vele, hogy bocs de nem leszek harmadik, hangomat nem emeltem fel, pedig ordibálhattam volna dühömben, de most őszintén, attól kinek lett volna jobb?
Szóval van ilyen hidd el, hogy valaki őszintén (és nem valami konteokat megszégyenítő érdekcunami állhat mögötte), kár, hogy kevés ilyen emberrel találkoztál, sajnálom. :(
Na, jöhet a lepontozás :D
Fharminconteteje.
Kérdező:
Persze nem kell elfogadni, ezt te látod,viszont pont attól félsz, pont ugyanazt a problémát érzed itt is, ami a volt kapcsolatodban volt, ezt jobban át kell gondolni. Ha úgy érzed, hogy te látod jól és ő meg bizonytalan, simlis, akkor hagyni kell, mert nem lesz jó sem neked, sem a gyerekednek.
Így leìrás alapján nekem ez csak ilyen bizonytalanság a férfi részéről, nem tudja hogy viselkedjen, mégiscsak van gyereked is, aki nem az övé, szóval még kicsit várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!