Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan emberrel aki az eddigi élete folyamán csak 3%-ot volt biztosan boldog?
Miért kell, hogy más készítse a szalámis zsemlédet? Ha magamnak meg tudom venni és elkészíteni az ételem, az már elégedettség, hiszen azt jelenti, nem éhezem, és van kezem, ami működik.
A te bajod csak az, hogy magányos vagy, és attól várod a csodaboldogságot, ha valaki támogat majd. Próbáld meg egyedül is megtalálni a helyed és jól érezni magad.
(#9)
“Akkor számodra mást jelent a boldogság.”
Igen. Szerencsére számomra mást jelent
Boldog vagyok egy jó színdarab után.
Boldog vagyok, ha sikeresen zárok egy projektet, és elismerik a munkám.
Boldog vagyok egy jó koncerten.
Boldog vagyok, ha körülnézek a hegycsúcsról, ahova több mint ezer métert másztam.
Boldog vagyok ha beérek a célba egy versenyen
Boldog vagyok, ha az unokahúgommal játszom.
Boldog vagyok, ha a 90 éves nagyimmal vagyok.
Boldog vagyok, ha a csapatom megnyeri a bajnokságot.
Boldog vagyok, ha a barátaimmal grillezek.
Boldog vagyok, ha egy jó könyv megfog.
Boldog vagyok, ha nyerek társasjátékban.
Boldog vagyok, ha van párom. De ha nincs, akkor is megtalálom az örömet az életben.
A boldogság az, ha meglátod a pillanatban a szépet.
Nem cserélnék el nagyon sok boldog pillanatot önmagában egy párért. Voltak, amiket közösen éltem meg, voltak amiket egyedül.
Én megtalálom a boldogságot egy jó szalámis zsömlében is.
És pont ezért lesz megint barátnőm -szemben a te depressziós hozzáállásoddal-, vagy ha mégsem, akkor nem úgy élem az életem, hogy hetente átszámolom, hogy mennyi időt voltam boldog életem során, mert mindig találok valamit, ami boldoggá tesz 🌞
Kérdező, te csak fújod a magad letargikus nézetét. Elbeszéltünk egymás mellett, én sem egy zsemlétől leszek boldogabb, de ha a dolgok mögé nézek, talán értékesebbé válnak. Sokkal nagyobb lehetne az a %, ha picit elrugaszkodnál a társ hiányától és másra is fókuszálnál. Képzeld, sokunknak fáj (többek között) ez, mégis tudunk nevetni, és örömteli pillanatokat megélni.
Legyél fontos magadnak és keress elfoglaltságot, olyat amiben örömöt találsz, nem hiszem, hogy nincs ilyen, bármi.. (#11)
Tehát a boldogságod attól függ, ha nem vagy egyedül.
Te kapcsolat függő vagy, ezért nem jönnék veled össze.
Nanananana!
Azért az is számít, hogy gyerekkorától kezdve mit élt meg az illető.
- Ha mondjuk 20 éves koráig soha semmi jó nem történt vele,
- tegyük fel rosszak voltak az iskolás évei, nem volt jó a közösség, utált mondjuk bejárni, nem volt még egy csók sem még gimiben vagy szakközép alatt sem, úgymond kimaradt az első szerelem....
- közben az otthoni közeg sem volt épp megfelelő szülők vagy testvérek, nem érezte otthon sem jól magát
- aztán nem jött össze neki egy normális munka sem, és el kellett vállalnia olyat amit muszáj volt mert nem volt más
- és mindemellett évek alatt egy igazi szerelmi kapcsolata sem volt.....
Ha így van akkor nem kell kioktatni a másikat.
Akinek még nem voltak sikerélményei az életben, és csak tlenek az évei és még mindig nincs, az utána már csak abban látja a boldogságot, hogy jön majd egy nő vagy egy férfi akivel boldog és akkor utána már nem csak a szerelmi meg szexuális élete javul meg hanem az kihat a további életére is a munkájára és az emberekrew is.
Ha valaki megél boldog pillanatokat napokat akkor kiegyensúlyozottabb lesz. És idővel nyitottabb lesz, mert rájön, hogy a világ mégsem olyan rossz, és könnyebben közeledik másokhoz, és másban is meglátja a jót más dolgokban, munkában családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!