Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan emberrel aki az eddigi élete folyamán csak 3%-ot volt biztosan boldog?
"Összeszámoltam hány olyan hónap telt el az életemben amikor nem voltam egyedül és nem volt semmi nagyobb gond. Kiszámoltam, hogy ez hány hét. Megnéztem, hogy hány hete vagyok életben és kiszámoltam. A kezdeti éveimre nyilván nem emlékszem."
Nagyon nem!
Semmiképpen nem jönnék össze olyan emberrel, aki csak akkor tud boldognak lenni, ha éppen van párja.
Ez nem vall érett, kiegyensúlyozott személyiségre.
Ha ennyire negatívan szemléli önmagát ill. az életét, nem jönnék össze vele (csak ezt az egy pontot figyelembe véve), a hozzáállása miatt.
Ha a sok rossz élménye miatt lehet már nem is veszi észre azokaz az apróságokat, amik örömet okozhatnak neki, amik elégedetté tehetik. Van, aki annyira megszokja a rosszat, hogy csak abban tud működni, holott sok esetben némi gondolkodásmód változtatással boldog(abb) lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!