Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön szilveszterezés mennyire probléma?
Nagyon furcsa kapcsolatotok lehet, ahol még ezt sem sikerül megbeszélni.
Én minden gond nélkül közlöm a párommal, ha nincs kedvem bizonyos barátaihoz. Nem sértődünk meg ilyeneken.
Két dolgot tehetsz, vagy őszintén elmondod, hogy eddig szó se volt a másik társaságról, és így már egyáltalán nincs kedved menni.
Vagy hazudsz valamit... utóbbit nem javaslom.
Ha a párod szeret, akkor tuti megérti az érveidet, és ha nem is örül neki, akkor is elfogadja.
29N
Most ez kicsit kapcsolattól független dolog, de szerintem nagyon felszínes és lenéző vagy. Én is állandóan "anyuka" vagyok minden buliban, mégis jól érzem magam. Attól függetlenül, hogy huszonéves létükre úgy buliznak, mint a 15 évesek imádom őket. Meg kell őket ismerni és nem elítélni csak mert rágyújtanak.
Plusz itt is érvényesül a "madarat tolláról.." mondás. Ha a párodnak ennyire nem csíped a társaságát, akkor párodat sem kéne. Valószínűleg kicsit elvakít a szerelem és nem látod, hogy párod pont ugyan az a kategória, mint a barátai. Őt mégis tolerálod nem? Akkor tessék a haverokat is.
Egyébként megbeszélés kérdése. Mi a szilvesztert sosem töltenénk külön. Olyan mindegy hogy hol vagyunk, mert úgy is egymással foglalkozunk a legtöbbet, akkor meg tök mindegy ki van még ott. De ez csak rajtatok múlik.
És miért kellett volna előre szólnod, hogy nem jössz?
Ezt számításnak érzem a részéről, mintha csak azért kellenél oda, hogy sofőr legyél. És szólj, mert ha nem jössz akkor kell egy másik "palimadár", aki majd vezet.
Persze ez csak spekuláció a részemről, de a leírtak alapján erre következtetek.
Te menj inkább a saját barátaiddal. Utálnám magam ha a barátomat ilyen szituációba kényszeríteném. El is várnám, hogy tudjak róla, és ne játsza el, hogy szívesen jön. Mindent meg lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!