Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a külön bulizás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és nem értem meg, hogy a párom miért akar külön "csajos" buliba menni? Buli alatt, itt kimondottan csak a szórakozóhelyen történő bulizást értem. Ha egy szórakozó helyen van 500 ember, akkor miért baj, ha van még egy ember, aki mondjuk szeret is táncolni. Miben jobb, ha külön buliznak az emberek?#probléma #Külön bulizni
2017. dec. 25. 14:42
1/20 anonim válasza:
Mert igénye van a saját barátnőire is.
2/20 A kérdező kommentje:
De egy szórakozó helyen milyen igény lehet? Ott nem lehet beszélgetni. Ha beülős csajos est lenne, megérteném, de itt szó szerint a szórakozóhelyes a gond.
2017. dec. 25. 14:50
3/20 anonim válasza:
Mert azt akarja, hogy rajta legeltessék a szemüket a pasik, és de eről te ne tudj.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem az a jobb, ha a párod is tudja, hogy más emberek szemében is "kiválasztott" vagy? Nem az a magasabb érték, ha bebizonyítod a párodnak, hogy másoknak is tetszel?
2017. dec. 25. 15:00
5/20 anonim válasza:
Én is szeretek elmenni a barátnőimmel, ennek semmi köze ahhoz, hogy azt akarnák, hogy legeltessék rajtam a szemüket. Egyszerűen szeretnék együtt lenni a barátnőimmel, mindegy, hogy mi a választott szórakozási forma: beülés, vagy táncolás.
6/20 anonim válasza:
Mert ott kimondhatja amit gondol, hogy csak ezért vagy azért van veled, de végre láthat "jó pasikat" is nem csak téged aki max átlag vagy, ha sokat jár el, nem csak "láthat" majd belőlük egyet.
7/20 anonim válasza:
Nem kell összenőni, baromi kapcsolatfüggő vagy... Mindenkinek kell a barátokkal való kikapcsolódás. Egy buliban nem lehet magad jólérezni, ha ott van a párod. Meg amúgy sem. Ha te ott lennél rajta lógnál folyamatosan. Amit otthon is lehet, nem kell hozzá buliba menni. Ezért kell néha az ereszd el a hajam a barátnőkkel, hogy ki tudja adni a gőzt úgy, hogy közben nem kell neked megfelelnie, és nem lógsz rajta folyamatosan.
8/20 A kérdező kommentje:
Én elfogadom azt, hogy kell a külön élet. Nem is ezzel van a bajom, menjen nyugodtan, csak miért "Discoba"? Azzal nincs bajom, ha beülnek és eltöltenek egy estét közösen, kibeszélve mindent és mindenkit. De azt nem tudom megérteni, hogy a "Disco" miért jó erre? Nem tartom átlagosnak, ahogy nem is tartok senkit átlagosnak. Egyedül ezt a táncos szórakozóhelyeket nem értem meg. Minden mást elfogadok. Miért van ez, hogy tudom ezt kezelni magamban?
2017. dec. 25. 15:14
9/20 anonim válasza:
Miért, mi a baj azzal, hogyha valaki szeret táncolni? Én is baromira szeretek, nem pasizni megyek oda, már csak alapból azért sem, mert ott nem lehet ismerkedni. Szeretem levezetni a feszültséget egy kis tánccal, jól kimulatni magam.
10/20 A kérdező kommentje:
Az, hogy én is szeretek táncolni. Ha mind a ketten szeretünk és együtt nagyon is jól táncolunk, akkor mégis miért külön?
2017. dec. 25. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!