Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell a külön bulizás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a külön bulizás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és nem értem meg, hogy a párom miért akar külön "csajos" buliba menni? Buli alatt, itt kimondottan csak a szórakozóhelyen történő bulizást értem. Ha egy szórakozó helyen van 500 ember, akkor miért baj, ha van még egy ember, aki mondjuk szeret is táncolni. Miben jobb, ha külön buliznak az emberek?

#probléma #Külön bulizni
2017. dec. 25. 14:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Istenem pont azért, hogy legyetek külön is. Ha ott van a párom nem fogok olyan felszabadultan táncolni. Sőt egyáltalán nem fogok, mert vele fogom az estét tölteni, aminek semmi értelme, mert ahhoz nem kell elmenni sehova. Plusz a barátnőknek baromi irritáló, hogy ők se tudnak a lánnyal lenni, mert rajta lógsz. Ha el akarsz menni táncolni, akkor menj el a haverokkal. De ne akarj minden áron rajta lógni, mert nem fogja tudni magát felszabadultan jól érezni.
2017. dec. 25. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szüksége van a levegőre,azért!
2017. dec. 25. 15:30
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
te nagyon kis fogyi vagy, kèrdező :D szeret táncolni, bulizni, és ezt szeretné a barátnőivel is együtt megtenni egy csajos bulizós est keretében. ha ott vagy,veled is foglalkoznia kell, nem ugyan olyan. nyugi, ha szeret, ennek nem ez a lènyege, hogy megcsaljon... viszont ezzel a hozzáállassal tutira elüldözöd magadtól. szóval gyorsan állj le vele, ha szeretnèl vele hosszabb távra tervezni.
2017. dec. 25. 15:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért nem akarja, hogy vele menj, mert tudja, hogy egy kis féltékeny hülye vagy és már abból is balhét csapnál, ha véletlenül ránézne egy mellette álló férfira.
2017. dec. 25. 16:01
 15/20 anonim ***** válasza:
2%

Amit viszont így lazán megtehet és ki tudja, mikor a "barátnőjénél aludt, mert nem akart felébreszteni" akkor is "mellette volt"... Vagy talán felette...

2017. dec. 25. 16:07
 16/20 A kérdező kommentje:

:D :D :D

Fiúk, kicsit elcsúszott a beszélgetés és a fantázia :D

Egy szálon próbáltok ugrálni, de az életnek ezer arca van.

Megjegyzem nem én vagyok a féltékenyebb típus a kapcsolatban. Veletek mindez megtörtént, hogy erre következtettek elsőre? Köszönöm a válaszokat, mazsolázom őket és értelmezem ;)

2017. dec. 25. 16:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmegy 5 lány bulizni és az egyik viszi a pasiját, akkor gyakorlatilag 4 lány meg bulizni meg egy pár. Az 5. lány nem fog tudni felszabadultan szórakozni mert folyamat azon kell majd egyensúlyoznia, hogy a párjával meg a barátnőivel is legyen. Egy csajos esten semmi keresnivalója egy csávónak, helyszíntől függetlenül.

De ez fordítva is így van. Ha 5 csávó jön össze és az egyik gyökér viszi a csaját, akkor már nem lesz olyan felszabadult a hangulat.

2017. dec. 25. 17:10
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Utolsó neked kiemelten, hogy a fentiek után normálisan válaszoltál.

Még egyszer köszönöm :)

2017. dec. 25. 17:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Biztos veled is szívesen elmenne táncolni, de ha ott vagy a csajos bulin, veled fog majd foglalkozni, mert szeret, és nem akarja hogy egyedül legyél. Így viszont nem tud majd a barátnőivel lenni, és ők is úgy fogják érezni hogy "elraboltad" a csajt, kihúzod a társaságból, akkor is ha nem te kérted hogy veled táncoljon. Főleg ha vannak szinglik vagy kevésbé táncikálós pasival lévő barátnői, az olyan kellemetlen, pár nélkül állni egy buliban és nézni ahogy a barátnőid a csajos programon a pasijukkal csókolóznak.
2017. dec. 25. 22:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jogos kérdező de még fiatal vagy. Ilyenkor azért még talán elfogadható. Ha ez megnyugtat anno ha ilyenre volt példa én sem azért mentem , hogy pasizzak de mondjuk alapból sem voltam az a pasizós típus. 32/N
2018. nov. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!