Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is valtoztatnom kellene?
Barátnőmmel bő 6 éve vagyunk egyutt.
120 km re lakunk egymástól. Kb 2-3 hetente találkozunk 1-2 napra. Idény vettem egy házat,munkája miatt jövő november előtt nem tud költözni. De úgy érzem nem is akar.
Én vállalkozó vagyok,így elég sokat dolgozok. Ő sokkal tobb programot szeretne,amihez nekem semmi kedvem.
Pl ő szeret színházba menni,karácsonxi vásárokat nézegetni,wellnessezni. Én pedig nagyon nem. Ha együtt vagyunk,inkább csak pihennék.
Nem azt mondom hogy semmit. Idén volt egx hetes horváth nyaralás,2 wellness,cirkusz,mozik...de ez neki kevés.
Ha megyünk valahova,nem fogom az utcán a kezét,ez is gondja. Van,hogy külön ágyon szeretnék aludni,vagy csak nem összebújva,mert úgy jobban alszok.
Szerinte nem nagyok az elvárasai,meg nem látja hogx igazán érdekel,inkább csak elvagyunk. Ee hogy legyen máshogy,ha alig látjuk egymást?
A házat is azért vettem,hogy legyen hova összeköltözni.
Mielőtt kerdeznetek,nem anyagilag akar lehúzni.
Inkább lanyokat kérdeznék,tényleg ilyen fontos ez nektek?
Mindketten 23 évesek vagyunk
Igen, változnod kéne. Most te komolyan egy 1 hetes nyaralással akarod letudni a párkapcsolatot?
Minek dolgozol, ha nem élsz? Bocs, de nekem nem kellenél így.
Kezét sem fogod meg, nem vágysz a társaságára, csak otthon akarsz ülni. Neked nem kell barátnő.
Ha nem akarod elveszteni, akkor változtatnod kell. Ha meg így kényelmes, akkor ne húzd tovább az idejét.
23/N
ne add fel, mert egyedül csak sza.abb lesz
olyan csaj meg nagyon kevés van akinek ez elég
Igyekeztem úgy leirni,hogy ne az jöjjön le,hogy csak őt szapulom. Régen sokszor megcsináltam azt,hogy este 8 ra felmentem hozzá,reggel 7 re itthon voltam munkakezdésre (kb 250km oda vissza) csak hogy talalkozzunk. Erre mindig azt mondja,hogy felesleges ennyit vezetnem meg tankolni amiatt a pár óra miatt. Egy színház mitől jobb?
Köszönöm a válaszokat. Nem vagyunk egyformák. Csak nem értem miért kell elvárni a másiktólhogy olyat csináljon ahol nem érzi jól magát. Én néha szeretek barátaimmal szórakozni menni,vagy házibuli. Neki ehez nincs kedve,de én menjek csak nyugodtannha akarok. Ha én mondom hogy menjen szinházba vagy kirándulni mással,de ő velem akar.
Haverom,ha te értenél hozzájuk,neked is lehetne.
Gondolom nekik is ezt az önsajnáló szöveget adod,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!