Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is valtoztatnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is valtoztatnom kellene?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel bő 6 éve vagyunk egyutt.

120 km re lakunk egymástól. Kb 2-3 hetente találkozunk 1-2 napra. Idény vettem egy házat,munkája miatt jövő november előtt nem tud költözni. De úgy érzem nem is akar.

Én vállalkozó vagyok,így elég sokat dolgozok. Ő sokkal tobb programot szeretne,amihez nekem semmi kedvem.

Pl ő szeret színházba menni,karácsonxi vásárokat nézegetni,wellnessezni. Én pedig nagyon nem. Ha együtt vagyunk,inkább csak pihennék.

Nem azt mondom hogy semmit. Idén volt egx hetes horváth nyaralás,2 wellness,cirkusz,mozik...de ez neki kevés.

Ha megyünk valahova,nem fogom az utcán a kezét,ez is gondja. Van,hogy külön ágyon szeretnék aludni,vagy csak nem összebújva,mert úgy jobban alszok.

Szerinte nem nagyok az elvárasai,meg nem látja hogx igazán érdekel,inkább csak elvagyunk. Ee hogy legyen máshogy,ha alig látjuk egymást?

A házat is azért vettem,hogy legyen hova összeköltözni.

Mielőtt kerdeznetek,nem anyagilag akar lehúzni.

Inkább lanyokat kérdeznék,tényleg ilyen fontos ez nektek?

Mindketten 23 évesek vagyunk

2017. dec. 25. 21:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Őszintén kérdező, neked miért kell kapcsolat? Mit kapsz abból, hogy kapcsolatod van? Mert láthatóan az, ami pl. számomra jó egy párkapcsolatban (intimitás) neked inkább rossz. Szerintem érdemes lenne átgondolni, hogy te mit vársz ettől a kapcsolattól.
2017. dec. 26. 13:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Na ugye haverom,hogy nem csak az én véleményem szerint nem értesz a nőkhöz :D :D
2017. dec. 26. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!