Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért keres rá lányokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres rá lányokra a férjem a facebookon?

Figyelt kérdés

Ma a a férjem nem lépett ki a facebookjából a laptopon.

Én nem tudtam, megnyitottam a facebookot és bedobott.

tudom hogy nem szép dolog de belenéztem.

Találtam egy pár lányt akire rákeresett.

egyébként is féltékeny tipus vagyok és gyanakvó sajnos.

És ami a legérdekesebb hogy ezek azóta törlődtek a keresésből...

Nagyon sok veszekedésünk van emiatt ugyanis én nem bízom meg benne, az okokat inkább nem részletezném...

Szerintetek aggódnom kellene emiatt?

Vagy más pasik is nézelődnek?

2017. dec. 29. 16:05
1 2 3 4
 31/31 omba ***** válasza:

Mindenféle fiktív helyzetek el lehet képzelni, de itt van egy konkrét kérdés, az meg egészen másról szól.

Ha az én párom rendezne hiszit, féltékenységi jeleneteket, akkor sem azt a megoldást választanám hogy stírölök más nőket, aztán meg kitörlöm. Gyerekes, vagy sunyi magatartás.

megkérdezném inkább, mi baja, mivel?

2017. dec. 30. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!