Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért keres rá lányokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres rá lányokra a férjem a facebookon?

Figyelt kérdés

Ma a a férjem nem lépett ki a facebookjából a laptopon.

Én nem tudtam, megnyitottam a facebookot és bedobott.

tudom hogy nem szép dolog de belenéztem.

Találtam egy pár lányt akire rákeresett.

egyébként is féltékeny tipus vagyok és gyanakvó sajnos.

És ami a legérdekesebb hogy ezek azóta törlődtek a keresésből...

Nagyon sok veszekedésünk van emiatt ugyanis én nem bízom meg benne, az okokat inkább nem részletezném...

Szerintetek aggódnom kellene emiatt?

Vagy más pasik is nézelődnek?

2017. dec. 29. 16:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
72%

Na, azért nem kellene teljesen kifordítani a sztorit.

A férjnek korábban volt egy sárga lapja.

Hogy KERES nőket, nem nézelődik, az -1 megint, bár volna rá normális ok is, akár - de nem mondja csak eltünteti a nyomokat. Határeset.

A "privát szféra" meg jó duma, nekem is kell - de egy kapcsolatba, főleg egy házasságba ne legyen már olyan privát, ami lényegében a rejtegetést, titkolózást jelenti.

Amúgy én is rá-rá keresek emberekre, vagy mert csak úgy eszembe jut, vagy mert valami dolguk adódik, szóval abban nem látok semmi rosszat.

2017. dec. 29. 18:43
 22/31 anonim ***** válasza:
28%

"A "privát szféra" meg jó duma, nekem is kell - de egy kapcsolatba, főleg egy házasságba ne legyen már olyan privát, ami lényegében a rejtegetést, titkolózást jelenti"

Hát, nálam ez a felfogás már túlmegy egy határon. Ha nem nézünk bele a párommal egymás facebookjába és üzeneteibe, az azért van, mert rejtegetnivalónk van egymás előtt? Jézusom ...

2017. dec. 29. 20:43
 23/31 anonim ***** válasza:
64%

#22, már megint kiforgatnád.. sohasem nézegetjük, de nem rejtjük el.

Sajnálhatod, hogy neked nem adatott egyenes élet, gerinc - de legalább egy telefon jutott

2017. dec. 29. 21:12
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Szánalmas, hogy nem is ismersz és már gerinctelennek titulálsz. Azért arra kíváncsi lennék, azt hol olvastad, hogy én rejtegetek bármit a kapcsolatomban?

A rejtegetés és a kutakodás között óriási különbség van.

Ha egymás mellett ülünk a párommal, nem fordítjuk el a telefont, nem vonulunk el titokban, de nem is nézegetünk bele egymás telefonjába. Sőt, meghökkentő dolgot írok, ha a párom előttem hagyná a facebookját megnyitva, nem néznék bele. Ez a bizalom!

2017. dec. 29. 21:22
 25/31 anonim ***** válasza:
38%
Egy dolgot még senki nem vett észre. Ti azt írjátok meg szoktatok nézni embereket. Ez szép és jó, de a kérdező férje nőket nézeget, nem nőket és férfiakat. Okos embernek ebből leesik, hogy miért van ez így. Aki szerint ez normális dolog... Nos arra inkább nem is írok semmit.
2017. dec. 30. 05:38
 26/31 anonim ***** válasza:
39%

" Ha nem nézünk bele a párommal egymás facebookjába és üzeneteibe, az azért van, mert rejtegetnivalónk van egymás előtt? Jézusom ..."

IGEN!!!

Ha nem adod meg a lehetőségét sem akkor bizony van valami olyasmi ott amit titkolnod kell. Ez puszta logika. Mit nem lehet ezen érteni?

2017. dec. 30. 10:41
 27/31 anonim ***** válasza:
Itt nem arrol van szó hogy nincs magàn szféra a férjnek és jajj szegényke nem kap levegőt az asszonytol ez jó duma akik őt védik.:)Ameik fél kifele kacsingat az már régen rossz.Az ilyen probàlkozàsbol szokott a megcsalás történni.Ez csupàn az előszobàja a megcsalàsnak.Ez nem bűn hogyha nézegeti a nőket de ez kell hozzà hogy vágyodjon màs nők után.Meg lehet itt magyarázni dolgokat .A hűség döntés kérdése .Ennyi!
2017. dec. 30. 11:50
 28/31 anonim ***** válasza:
22-es valszeg te nem ebben a helyzetben vagy ez jó duma .Könnyen piccsogsz itt :)Megnéznélek téged is ha a pàrod mikor valakivel beszélget ja és nem előtted hanem sunyiban akkor te erről mit gondolnál.Hahaha .
2017. dec. 30. 11:55
 29/31 omba ***** válasza:

A "privát" "magán" szféra a #8, #9, #13 felvetésben szerepelt, mint jogos igény egy párkapcsolatban is. - a #21 meg ezzel nem ért egyet. Senki nem mondta, hogy akkor jó, ha folyton egymás levelezését nézegetik, csak az a cinkes, ha ez elől a másik el is zárkózik.

A törléssel az illető férj meg ezt teszi.

2017. dec. 30. 12:28
 30/31 anonim ***** válasza:
Igen? És mi van abban az esetben, ha valakinek már annyira elege van a párja állandó féltékenységi jeleneteiből, hogy minden ártatlan dolgot kitöröl, nehogy abból is balhé legyen? Mert én ilyet is látok a környezetemben, nem keveset! De nyugodtan lehet továbbra is nyomatni nekem a piros kezet, a véleményem akkor sem változik.
2017. dec. 30. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!