Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, hogy viselnetek, ha a parotok anyja azt mondana, hogy nem illetek a fiahoz kulso teren?
Figyelt kérdés
Anyam ezt mindig eljatsz, senki sem eleg szep a fiahoz.2017. dec. 28. 17:02
21/31 anonim válasza:
Ott komoly gondok vannak, ha anyuka már több lányt is el tudott marni mellőled.
És nem csak anyukával van gond...
22/31 A kérdező kommentje:
Nem mart el egyet sem mellolem.
2017. dec. 28. 18:08
23/31 anonim válasza:
Lesz.rnám. Pár év múlva a fia velem fog élni, ő meg örüljön ha kap 1-2 telefont. A szülők véleménye sosem számít egy kapcsolatban. Én tudom, hogy a páromnak elég jó vagyok, nyilván azért van velem. Majd mikor anyuka szottyadt 60 éves vénasszony lesz, én csinos fiatal anyuka, ennyi.
25/31 A kérdező kommentje:
#23 De fusztralt valaki. :D
2017. dec. 28. 19:46
26/31 Sunshinedoll válasza:
Engem mellbe verne és rosszul esne, mert én az az exbarátnő vagyok, akit visszasír minden volt pasim anyukája, nagyon nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy komplexusos anyukák utáljanak.
27/31 anonim válasza:
Jó, mostmár biztosan troll vagy.
Ennyire buta segg nem lehet valaki.
28/31 A kérdező kommentje:
Ne idegeskedj, art a szepsegednek.
2017. dec. 29. 07:10
29/31 anonim válasza:
Te vagy egyszem gyereke vagy anyukádnak, vagy legkisebb és el lettél kényeztetve. Anyukádnak meg ajánlanék egy pszichológust. Úristen, remélem öcsém nem ilyen lesz, megyek és el is beszélgetek vele :D
30/31 A kérdező kommentje:
Semmi indok, csak fikazas...
2017. dec. 29. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!