Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bírom tovább.
Már 2 és fél éve együtt vagyunk, kb egy éve költöztünk össze.
Van egy 4 hónapos babánk. Amióta megszületett, azóta feltűnt, hogy mennyi mindenben magamra vagyok utalva. Semmiben nem segít, sem a baba körül, sem a háztartásban.. Eddig a háztartásban mindent megcsináltam, mert volt rá időm, de a baba mellett nem mindig van. Már többször volt veszekedés emiatt, persze ettől sem változott semmi. Haza jön, kint elvan a konyhában, aztán bejön, leül és tv-t néz.. Nem bírom.. Főzni sem tud, így a tejem is elapadt, mert az első hónapban kaja se igazán volt itthon. Persze Ő megoldotta magának.. Elegem van belőle, nem bírok vele élni.
Hát, én nem csinálnám, mint ahogy nem is csináltam - és egyedülálló anya lettem - de az 5-ös jól mondja. Ott egy buktató van: hajlandó-e erre "szépszerivel". Mert nem mindegy, hogy azért ilyen "lusta, önző" mert ilyen a természete, vagy mert fiatal, tapasztalatlan, figyelmetlen, stb.
Ha az előbbi, akkor mindig lesz egy kifogása, hogy éppen most miért nem ér rá azt megtenni, amire megkéred. Ha meg nem adod fel, akkor az következhet, amit az én exem tett: akkor jár csak haza már, amikor alszik a "család" és várja, hogy hátha így is felnő az a gyerek aztán túl lesz ezen is. Huhh (homloktörlés).
Nem így lett, ki lett vágva a p_csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!