Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A vizsgám miatt ideges vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vizsgám miatt ideges vagyok, a barátom szakítani akar velem, mert nem bírja ezt elviselni. Adjatok valami tanácsot! (? )

Figyelt kérdés

2 hét múlva záróvizsgázok az egyetemen, és nagyon sokat tanulok. Egyre idegesebb vagyok, nagyon jó lenne már túlesni ezen. Az igaz hogy a barátommal is türelmetlenebb vagyok de mindennap keresem őt tanulás után, nem hanyagolom el. Viszont ma azt mondta hogy kezdi unni hogy folyton ideges vagyok és jobb lenne ha hagynánk egymást. Ma még meggyőztem hogy nem leszek ideges többet de szerintem egy két nap és szakítani fog velem. Most mit tegyek? Valakinek valami tanács? Hogy lehetnék nyugodtabb?

N

2017. dec. 27. 21:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
93%

Jaguar, halál komolyan nem fogod fel, hogy mi a probléma azzal, amit írsz, vagy csak szórakozol már?

Nem csak úgy ítélkezve pofázok a világba, 5 éves, nagyjából kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban élek, ezt most leszögezném. Egyetemista vagyok én is, és a párom is. Mindketten megszenvedtük a záróvizsga időszakot az alapszakos diplománk előtt. Mi is idegesek voltunk a vizsgák előtt. Sőt, én idén, a szorgalmi időszak végén is eléggé megszenvedtem a beadandókkal, állandóan írni kellett valamit, ráadásul családi tragédia is történt, ami elvonta a figyelmem. A barátommal sehová nem mentünk, és lényegesen kevesebbet kommunikáltunk, tehát, ha úgy tetszik, a sulis dolgok fontosabbá váltak. Na, azt szerintem képtelenség elfogadni, ha valaki ezt tudja eltűrni arra a pár sz.aros hétre! Stresszes tud nagyon lenni egy ilyen időszak, és ha a másik hisztizik, szakítással fenyeget, mert nem tud pár hétre sem empatikus lenni, az mind a másik tanulmányai, mind pedig a kapcsolat rovására megy.

Mi is bepótoltunk mindent az ilyen tanulásilag viharos időszakok után. Egy komoly kapcsolat jó esetben esélyes, hogy egy életre szól, míg egy vizsgaidőszak miatti stresszes hajsza pedig pár hét. Nem igaz, hogy nem lehet kibírni!!!

Ha nem csak szórakozol, akkor arra gyanakszom, hogy nem az ésszerűség vezényel most, hanem a gyűlölet.

Nem kellett volna elb.aszni az életed. Attól, hogy vannak buta, semmirekellő egyetemisták, még mindig nem leszel sikeres az életedben te sem.

2017. dec. 27. 22:28
 32/63 anonim ***** válasza:
9%

"de mindennap keresem őt tanulás után, nem hanyagolom el"

"kezdi unni hogy folyton ideges vagyok"

"jobb lenne ha hagynánk egymást."

Mi lenne,ha akkor keresnéd,mikor épp nem vagy ideges?

2017. dec. 27. 22:40
 33/63 anonim ***** válasza:
20%

Abban valóban igazad lehet, hogy túl sokra nem tartom az egyetemistákat.

Ahogy már előttem írták, azzal foglalkozom, hogy cseszegetem az utazóközönséget, hogy ugyan milyen jogosultsággal utaznak ide vagy oda.

Innen fogva eléggé sok egyetemistát látok. A budapesthez közeli településéken fizikai fájdalmat okoz nekik még a köszönés is, miközben az általuk leszóllt egyszerű, falusi lányok sokkal mosolygósabbak és intelligensebbek (számomra a köszönés hiánya, flegma szemforgatás, szemkontaktus kerülése az intelligencia hiányát is magában hordozza).

A legtöbb nagyjából teljesen ugyanazon szinten van mint a festékes/malteros overálban munkából hazafelé tartó és felbontott sörösdobozt szorongató melós azon kívül, hogy jobban öltöznek.

Az pedig megint más kérdés, hogy lassan annyi egyetemet végzett embert termelünk ki, hogy dunát lehetne velük rekeszteni. Lefogadom, hogy egy évtized sem kell ahhoz, hogy nálunk legyen a legtöbb diplomás takarítónő és gyári munkás.

Nincs azzal baj, ha valaki egyetemista, de amikor valaki ezt hozza fel kifogásnak arra, hogy ő több mint mások vagy, hogy épp nincs ideje a másikra és emiatt ő az áldozat akkor az nonszensz.

A barátod pedig azért viselte el mert ő is volt hasonló helyzetben, de attól ez még nem feltétlenül életszerű, hogy időről időre pár hét erejéig kispadra ültetjük a párunkat a tanulás oltárán.

A kérdező is 2 órája itt lesz lassan szóval amire van ideje az embernek arra tud szakítani. Jelenleg úgy tűnik, hogy gyakorizni van idő, a párunkkal együtt lenni egy nehéz időszakban pedig nincs.

2017. dec. 27. 22:42
 34/63 A kérdező kommentje:

Nem gondolom hogy el kéne neked számolnom hogy mikor mit csinálok. Örülnék ha leállnítanád magad. Én sem kritizáltam a munkádat és azt sem hogy fogalmad sincs milyen egy vizsga. De kezdelek most már unni. Nyilván provokálni vagy itt.

Én egy szóval nem hoztam fel senki végzettségét, fizetését, mivel te nem tartozik rám. Te kezdted azt is hogy mennyit keresel. Bocsánat de ki nem sz**rja le? A kérdésem szempontjából lényegtelen kinek mi a végzettsége ezen az oldalon. Megölni se fogom magam mert olyan szakma érdekelt érettségi után amit egyetemen lehet tanulni. Ha gyűlölöd az egyetemistákat akkor miért vagy itt ennél a kérdésnél? Felfogtuk az álláapontod. Viszontlátásra. Gondolom örülsz hogy vitát okoztál pedig te vagy Magyarország legokosabbja.

Busszal 2 óra az út a barátomhoz. Ne haragudj hogy nem indultam el hozzá este amikor már járat sem megy arra. Irritáló ez a kötözködés meg elszámoltatás. Örülök hogy tökéletes munkád és kapcsolatod van. Mégis itt osztod az észt non-stop. Utoljára kérlek meg, fejezd be itt ezt a sértegetést, mert írni fogok a moderátornak mert kb egyik kommented se tartozik a kérdéshez.

Aki a kérdésre válaszolt azoknak köszönöm!

2017. dec. 27. 22:54
 35/63 anonim ***** válasza:
9%
Most komolyan,te mérgezed a kapcsolatotokat a folytonos idegességed miatt (ezt írod),de felnőtt emberként nem tudod mit kéne tenned? Egyetemi hallgatóként fogalmad sincs,hogy lehetnél nyugodtabb? Néha nem akarom elhinni,hogy tényleg felnőtt emberek jönnek ki az egyetemről. Igyál nyugtató teát vagy menjél futni,ezer meg egyféleképpen lehet a stresszt kezelni,találd kicsit már fel magad.
2017. dec. 27. 22:58
 36/63 A kérdező kommentje:
Rendben
2017. dec. 27. 23:00
 37/63 anonim ***** válasza:
92%

1. Miért kell leszólni azt aki egyetemista?

2. A kérdezőt miért kell elszámoltatni arról is hogy mikor megy el wc-re?

3. Miért osztják azok az észt akiknek fingjuk sincs milyen egy egyetemi záróvizsga?

4. Ki volt arra kíváncsi hogy kinek mennyi a fizetése?

5. Vizsga előtt normális az idegesség. De emiatt bszogatjátok a kérdezőt.

6. Senkinek sincs semmi köze ahhoz hogy naponta hány órát tanul, merre lakik a barátja, hány óra oda az út stb stb. Mert látom szerencsétlen kezd mindent megmagyarázni hogy megfeleljen ismeretlen embereknek akik röhögnek a monitor mögött és annyi életük van hogy itt megbántsák az embereket. SZÁNALOM!

2017. dec. 27. 23:09
 38/63 anonim ***** válasza:
92%

Jagu,milyen alapon nézed le az egyetemistákat,ha te se vezérigazgató vagy?Csak kérdezem!

Egyébként ha már egyetem,egy tanszékvezetőt sem nézel semmibe,aki okkal van az egyetemi hierarchia legfelső fokán és a saját területén többet tud annál,mintha 5x újjá születnél?

A programozó informatikusok is diplomás emberek és nyugodj meg,azok maximum diákmunkaként melóznak a mekiben.

Vagy mi van az orvosokkal?Megsúgom,az se fog kiszolgálni Téged a Mekiben.

Meg ha már bölcsész vagyok,illik megemlítenem,hogy egy tolmács-fordítót se fogsz raktárban,vagy hasonló kaliberű helyen látni,maximum diákmelósként.Vagy egy olyan kaliberű írót és fordítót,mint Szabó T. Anna,akiről lefogadom,fingod sincs,hogy kicsoda.

Az,hogy,rengeteg bölcsész van,aki nem tudja kihasználni a lehetőségeket,az az ő bajuk,de ettől még nem hülye az összes,attól még,hogy teszem azt a D. Tóth Kriszta minősíthetetlen,ahogy viselkedik,ELTE-s kommunikációs diploma ide vagy oda.Megsúgom:a bölcsész szak a legátjárhatóbb és azt lehet a legjobban kombinálni mással.

2017. dec. 27. 23:13
 39/63 anonim ***** válasza:
93%
Igenis fontosabb a zarovizsga meg a tanulas, mint egy szaros semmit nem ero kapcsolat, ahol nem kepes megerteni a masik, hogy ez egy nagyon fontos dolog es teljesen normalis, hogy stresszes vagy. Komolyan ennyire sotet emberek osztjak itt az eszt? Ti nem vizsgaztatok meg? Erettsegi? Szakmunkas vizsga? Valami? Nem voltatok idegesek? Csak en vagyok fura kornyezetben, hogy erettsegi elott egy hettel mar mindenki hasfogon elt? Hogy majd kihullik az osszes hajam vizsgaidoszakban a stressztol? Droidok vagytok vagy mi?
2017. dec. 27. 23:14
 40/63 anonim ***** válasza:
*M az első "Mekiben" is
2017. dec. 27. 23:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!