Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogok rontani mindent, ha folyamatosan az hallja tőlem, hogy a szintjén aluli nő vagyok hozzá?
Sajnos sokszor előjön a téma, de nem azért mert erre fókuszálok, egyszerűen más gondolatom nincs ezzel kapcsolatban, csak amit a címben is leírtam.
Úgy érzem kevés vagyok hozzá, nem olyan nő, aki ilyen pasihoz illene. Vékony vagyok, szinte se mellem, se fenekem, és az arcomtól sem dobott még senki hátast.
Képtelen vagyok elhinni, hogy én lennék az, akire ő annyira áhítozott.
Mindig azt mondja ne legyek ilyen kishitű, de másmilyen nem tudok lenni.
Szánalmasnak látom magam, soha nem leszek normál adottságokkal megáldott, dekoratív, szép nő, aki hozzá illik.
Fojtsam el ezeket a gondolataimat?
Nem akarom emiatt elveszíteni...
Kérdező, és mi akadályoz meg téged abban, hogy hozzá fogj rendszeresen sportolni súlyzóval, hogy izmot szedj magadra?
Ja, ahhoz egy lusta dög vagy, de panaszkodni azt tudsz!
Lehet, hogy neki ez a "gyerektípus" jön be.
Hogy miért, az most ne boncolgassuk, ha nem vagy kiskorú, akkor nincs gáz!
Mondogasd csak neki, hogy te milyen selejt vagy, majdcsak elhiszi! ... utána meg majd itt állunk térdig a könnyeidben.
Kérdező, szerintem volt választása, VELED van. El is mondta, hogy odavan érted.
Viszont ha rajtad mindig azt látja, hogy ki nem állhatod magadat és még ezt rá is kivetíted,nyaggatod ezzel, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat. Nem miatta. És nagyon fogod sajnálni...
Menj edzeni, izmosodj, fejezd ezt be.
A butaság az riasztó. Miféle "szint"? Miben méred, hogyan? És miért nézed folyton részegnek, hogy azt se tudja hol van?
Egy beri
sz. ez a teló.
Egy emberi kapcsplat, főleg a szerelem nem fenékfogdosásból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!