Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El fogok rontani mindent, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fogok rontani mindent, ha folyamatosan az hallja tőlem, hogy a szintjén aluli nő vagyok hozzá?

Figyelt kérdés

Sajnos sokszor előjön a téma, de nem azért mert erre fókuszálok, egyszerűen más gondolatom nincs ezzel kapcsolatban, csak amit a címben is leírtam.

Úgy érzem kevés vagyok hozzá, nem olyan nő, aki ilyen pasihoz illene. Vékony vagyok, szinte se mellem, se fenekem, és az arcomtól sem dobott még senki hátast.

Képtelen vagyok elhinni, hogy én lennék az, akire ő annyira áhítozott.

Mindig azt mondja ne legyek ilyen kishitű, de másmilyen nem tudok lenni.

Szánalmasnak látom magam, soha nem leszek normál adottságokkal megáldott, dekoratív, szép nő, aki hozzá illik.

Fojtsam el ezeket a gondolataimat?

Nem akarom emiatt elveszíteni...

2017. dec. 27. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ne gyarts problemat ott, ahol nincs.
2017. dec. 27. 19:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Egy idiótát én is rühellnék.
2017. dec. 27. 19:47
 13/20 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, és mi akadályoz meg téged abban, hogy hozzá fogj rendszeresen sportolni súlyzóval, hogy izmot szedj magadra?

Ja, ahhoz egy lusta dög vagy, de panaszkodni azt tudsz!

2017. dec. 27. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, hogy neki ez a "gyerektípus" jön be.

Hogy miért, az most ne boncolgassuk, ha nem vagy kiskorú, akkor nincs gáz!

Mondogasd csak neki, hogy te milyen selejt vagy, majdcsak elhiszi! ... utána meg majd itt állunk térdig a könnyeidben.

2017. dec. 27. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem volt választása, VELED van. El is mondta, hogy odavan érted.

Viszont ha rajtad mindig azt látja, hogy ki nem állhatod magadat és még ezt rá is kivetíted,nyaggatod ezzel, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat. Nem miatta. És nagyon fogod sajnálni...

Menj edzeni, izmosodj, fejezd ezt be.

2017. dec. 27. 19:56
 16/20 anonim ***** válasza:

A butaság az riasztó. Miféle "szint"? Miben méred, hogyan? És miért nézed folyton részegnek, hogy azt se tudja hol van?

Egy beri

2017. dec. 27. 20:42
 17/20 anonim ***** válasza:

sz. ez a teló.

Egy emberi kapcsplat, főleg a szerelem nem fenékfogdosásból áll.

2017. dec. 27. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de nem vagy normális! Téged akar, téged szeret nem elég ez? Légy büszke erre. Elronhatsz vele dolgokat, pl nekem is elég lehangoló, hogy a pasim állandóan ezt fújja. Ha én egy dögös pasinak látom és imádom akkor érezze is úgy magát, mert nekem az!
2017. dec. 27. 23:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen a pasik többsêge a formásabb hús nőkért vannak oda .De ha már itt tartunk van olyan pasi akinek a te tipusod jön be ennyi.Láttam màr életemben ilyet a sajàt szememmel a pasi jók3pű sármos a csaj egy fapiszka m3gis elvannak .Van forditottja is szêp nő és kevésbé helyes pasi .Fogadd el a szerelem nem csak a kin3zeten mulik.Csak mert a sztárok folyton szilikonoztatjàk magukat mindenhol.
2017. dec. 28. 00:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Én már RÉG kidobtalak volna, és nem a külsöd miatt.
2017. dec. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!