Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem enged se dolgozni, se szórakozni, se nyaralni. Ez így már kisajátítás?
Egyetemista vagyok, ő dolgozik, de a szüleinél lakik. A szüleimhez sose akar jönni, mindig én megyek át hozzá. Ő nehezen barátkozik, és nem is jár el nagyon sehova, és mindig megsértődik, ha nekem programom/dolgom van, amikor ő is ráér. Ha elmegyünk valahova, sosem enged fizetni, mondván én nem keresek, mindig drága ajándékokat vesz nekem, de én nem viszonozhatom neki. Nyáron lebeszélt arról, hogy dolgozzak, mert ő sem dolgozott egyetem alatt, és ha estére hívnának be, az csak tőle elvett idő lenne.
Az anyja és testvére próbálnak velem beszélgetni, a testvére el is hívott hozzájuk, de a párom nem akarja, és mindig elhív, ha az anyja beszélni akar velem.
Az hát.
Ha nem dolgozol, mégis hogyan lesz saját kereseted?
Meg ő minek dolgozik akkor? Az nem az együtt töltött időt veszi el?
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!