Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs meg a szikra?

Figyelt kérdés

Sziasztok 23L vagyok

Megismerkedtem egy fiúval, kb 3 hónapig chateltünk, találkoztunk is és összejöttünk, még a szüleinek is bemutatott

minden jól ment, bejöttünk egymásnak, testileg-lelkileg.

1 héttel ezelőtt eltűnt napokra én hívtam többször is kerestem aggódtam nem tudtam elképzelni mi lehet a baj, tegnap felhívott azzal, hogy minden nagyon jó velem , ès 100 nőből egy ilyen van mint én de hianyzik a szikra, kicsit megtört ezért ő nem akar többet találkozni, nem látja értelmét.

Meg tudna nekem mondani valaki, hogy mi az a szikra?

Ha valam jól megy akkor miért kell eldobn? Én kértem hogyha valami más a baj mondja meg, de csak az a "nincs meg a szikra" a válasz.

Valaki vilagositson fel!

Fiú24 éves

2017. dec. 27. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
A szikra maga a szerelem. Hogy odáig vagyok valakiért és csak ő van nekem. Hogy nem birom ki, hogy ne beszéljünk, mindig rá gondolok stb. Egyszerűen csak nem szerelmes beléd, és teljesen igaza van abban, hogy így semmi értelme. Mert ha ennyi idő alatt nem alakult ki nála semmi, akkor később sem fog. Az, hogy valami jól megy édeskevés. Szerelem nélkül egy kapcsolat sem ér egy forintot sem. Nem kell ennyire kapcsolatfüggőnek lenni és erőltetni ami láthatóan nem működik.
2017. dec. 27. 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Kihült.

Gyakoroljátok érzelmeiteket.

2017. dec. 27. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Igy van. A szikra a szerelem. Nem szerelmes.

Nekem is jottek mar ezzel a szikra szoveggel.

2017. dec. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!