Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs meg a szikra?
Sziasztok 23L vagyok
Megismerkedtem egy fiúval, kb 3 hónapig chateltünk, találkoztunk is és összejöttünk, még a szüleinek is bemutatott
minden jól ment, bejöttünk egymásnak, testileg-lelkileg.
1 héttel ezelőtt eltűnt napokra én hívtam többször is kerestem aggódtam nem tudtam elképzelni mi lehet a baj, tegnap felhívott azzal, hogy minden nagyon jó velem , ès 100 nőből egy ilyen van mint én de hianyzik a szikra, kicsit megtört ezért ő nem akar többet találkozni, nem látja értelmét.
Meg tudna nekem mondani valaki, hogy mi az a szikra?
Ha valam jól megy akkor miért kell eldobn? Én kértem hogyha valami más a baj mondja meg, de csak az a "nincs meg a szikra" a válasz.
Valaki vilagositson fel!
Fiú24 éves
Valószínűleg más tetszik neki.
Addig is jó volt, hogy volt egy barátnője. Addig sem volt egyedül.
Érdeklödött irántam mindig keresett írt
Azt mondta miattam érdemes lesz hazajönnie karácsonykor a szüleihez és együtt ünnepelni
Aranyos kedves vagyok és soha nem hitte hogy létezik ilyen mint én
100 nőből csak 1 ilyen van
Sajnálom. ☹️
De nem tudsz mit tenni.
Próbáld elfogadni a döntését.
Nehéz, de az idő segít.
"minden jól ment, bejöttünk egymásnak, testileg-lelkileg. "
akkor ezekszerint meg se jottetek be egymasnak testileg lelkileg, miert kell ilyen hulyeseget irnod.
velemenyem szerint annyi tortent, hogy az orrodnal fogva vezetett amig a bugyidba nem jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!