Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves évforduló, mit vegyek a barátomnak?
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy csak kb 2000 ft-om van az ajándékra és 14-én lesz az évforduló:S mi az, amit házilag el tudnék készíteni neki vagy olcsón kijönne valami szép ajándék? segítsetek a barátom 17 évesn, én 16 fél2010. jún. 3. 14:39
11/20 A kérdező kommentje:
nincs lepontozás, én sem valami orgiára gondoltam:D valami olyasmi nagyon jó lenne, hogy elviszem valahova mondjuk egy parkba és ott lenne neki valami meglepetés, de mi?:S
2010. jún. 3. 14:59
12/20 A kérdező kommentje:
14.58 köszi:) szakácsnak tanul, biztos örülne neki:D
2010. jún. 3. 14:59
13/20 anonim válasza:
ez az, valami fotómontázs ha tudsz számítógéppel azzal, ha nem, akkor előhivatsz képeket, kézzel összevágod, vagy egy kis füzet, benne midnenféle jegyek, képek, emlékek, amiket együtt éltetek át, rajzolhatsz, festhetsz, válogatás cd zenékből, amik kifejezik az érzéseidet, a lényeg h töltsetek el együtt egy szép napot, és semmiképp sem költs sok pénzt rá inkább csinálj vmit h érezze benne a szeretetedet. Vagy süthetnél egyik barátnődnél nem?
15/20 anonim válasza:
A pénz elég olyan finomságra, amit nagyon szeret. Nem feltétlenül ennek kell lenni a hű de nagy ajándéknak. Ha játszol valamilyen hangszeren, írhatsz neki egy zenét, szöveggel, elviheted moziba és olyan helyekre, amit szokott szeretni.
16/20 anonim válasza:
szia, mi is hamarosan egy évesek vagyunk :) (márcsak négy nap!)
arra gondoltam, hogy egy nagy lepedőőőre felfestek valami szépet, mondjuk hogy "már egy éve veled szerelmem" és felrakom az este még a szobája ajtójával szemben :) és mikor felkel és kimegy a szobájából meglátja :$ ezt az elöbb talátam ki:D mondjuk nekem szerencsém van hogy ismerem a hugát, és segithet az este belopózni :D:D
torta jó ötlet, szülinapjára csináltam és imádta :):)
17/20 anonim válasza:
Ennyi nyálas ötletet. Nem értem miért kell túldramatizálni ezt a dolgot? Veszel neki valami olyat amit szeret és kész? Ha egy felső, akkor felső. A szándék a fontos.
18/20 A kérdező kommentje:
ez jó ez a lepedős, csak nem aludhat itt most, mert anyukám mérges rá, mert késtem fél órát valamelyik nap és anya szerint miatta:S szerintem csinálok neki egy tortát, köszi a segítséget:)
2010. jún. 3. 15:35
19/20 anonim válasza:
Annyira "imádom", mikor valakinek, aki komolyodó státuszban van, a maradi szülei gátolják, és semmi pozitív értelme nincs. Remélem majd meg fogják szokni, addig is, kitartás :)
20/20 A kérdező kommentje:
köszi:) nem maradi, csak gonosz és irigy ennyi az egész..:S
2010. jún. 3. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!