Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves évforduló, mit vegyek a barátomnak?
hát 14.45ös szerinted lehetetlen úgy tippeket adni, hogy nem ismered? nagyon nehéz úgy mondani valami olcsó dolgot amit mondjuk megtudok csinálni itthon? vagy csak oltogatni jársz ide?:))
amúgy anyukám nem fog segíteni, mert nem szereti a barátomat és nem is fogja engedni, hogy a konyhájában csináljak neki valamit:S
akkor ne mondd meg h neki csinálod, bár elég baj h nem szereti :S
am semmiképp se plüsst vegyél neki meg bögrét, sztem bögréje már van 1000 a plüssnek meg inkbáb lány örül..
sztem 1evésnél egy torta megfelelő
hát igen én sem ilyen közhelyekre gondoltam, egy órának nagyon örülne, de sajnos arra nincs elég pénzem:S
szeret divatosan öltözködni azt tudom, de most ha veszek neki egy felsőt az megint olyan unalmas:S
14:46
Szerintem nem kéne ilyesmire biztatni a 16 éves lánykát...nem feltétlenül neki való egyik variáció sem amit ajánltál...
Én egy közös képes albumot javasolnék, humoros beírásokkal:) szerintem az édi...vagy menjetek el sétálni egy szép helyre és egyetek meg egy finom fagyit:D
jöhet a lepontozás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!