Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 éves évforduló, mit vegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éves évforduló, mit vegyek a barátomnak?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy csak kb 2000 ft-om van az ajándékra és 14-én lesz az évforduló:S mi az, amit házilag el tudnék készíteni neki vagy olcsón kijönne valami szép ajándék? segítsetek a barátom 17 évesn, én 16 fél
2010. jún. 3. 14:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
torta
2010. jún. 3. 14:44
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk anyukád tud segíteni, akkor csinálhattok pl. valami szép sütit...ráírhatod díszítésnek, hogy 1 év szeretlek...vagy valami hasonlót.
2010. jún. 3. 14:45
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan mi, vadidegenek mondjuk meg mit vegyél a számunkra ismeretlen barátodnak, ha te se ismered annyira, hogy minek örülne?
2010. jún. 3. 14:45
 4/20 anonim ***** válasza:
43%
Ha éltek szexuális életet, akkor felajánlhatsz neki valami olyan dolgot, amit ediig nem (nagyon) engedtél. Ha veszel mindehhez egy üveg bort/pezsgőt/amit szerettek és szépen felöltözöl, kiszőrtelenítesz ahogy szereti, akkor nem hinném, hogy nagyon sírni fog az elmaradt plüssállat után.
2010. jún. 3. 14:46
 5/20 A kérdező kommentje:

hát 14.45ös szerinted lehetetlen úgy tippeket adni, hogy nem ismered? nagyon nehéz úgy mondani valami olcsó dolgot amit mondjuk megtudok csinálni itthon? vagy csak oltogatni jársz ide?:))

amúgy anyukám nem fog segíteni, mert nem szereti a barátomat és nem is fogja engedni, hogy a konyhájában csináljak neki valamit:S

2010. jún. 3. 14:50
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

akkor ne mondd meg h neki csinálod, bár elég baj h nem szereti :S

am semmiképp se plüsst vegyél neki meg bögrét, sztem bögréje már van 1000 a plüssnek meg inkbáb lány örül..

sztem 1evésnél egy torta megfelelő

2010. jún. 3. 14:52
 7/20 A kérdező kommentje:

hát igen én sem ilyen közhelyekre gondoltam, egy órának nagyon örülne, de sajnos arra nincs elég pénzem:S

szeret divatosan öltözködni azt tudom, de most ha veszek neki egy felsőt az megint olyan unalmas:S

2010. jún. 3. 14:56
 8/20 A kérdező kommentje:
ja, amúgy torta ötleteket mondanátok vagy valamilyen kis sütiket?:)
2010. jún. 3. 14:56
 9/20 anonim ***** válasza:
81%

14:46

Szerintem nem kéne ilyesmire biztatni a 16 éves lánykát...nem feltétlenül neki való egyik variáció sem amit ajánltál...

Én egy közös képes albumot javasolnék, humoros beírásokkal:) szerintem az édi...vagy menjetek el sétálni egy szép helyre és egyetek meg egy finom fagyit:D

jöhet a lepontozás:D

2010. jún. 3. 14:57
 10/20 anonim ***** válasza:
92%
gyümitorta:) nézz utána googleban:)) a legegyszerűbb és a tésztáját meg is veheted:) és hidd el örülni fog
2010. jún. 3. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!