Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek a barátomnak az 1 éves évfordulónkra?
Figyelt kérdés
Szept. 13-án 1 évesek leszünk és nincs nagyon ötletem h mit vegyek neki. Arra gondolam h sütök neki de szerintem ez így egymagában kicsit kevés. Esetleg még fotóalbumra is gondoltam. Akinek van vmi ötlete az írjon :D2011. aug. 30. 19:45
1/8 anonim válasza:
Beszélj össze a legjobb barátjával hogy azon a napon mond meg neki hogy dobod miatta..tuti siker..
3/8 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek !! :D
2011. aug. 30. 19:48
4/8 anonim válasza:
perspec mivel nem ismernek a válaszadók titeket olyan ötlettel nem tudnak előrukkolni ami maximálisan tetszeni fog neked, én mint fiú 1 üveg piának vagy 1 szexuális segédeszköznek örülnék midnenféleképp, ez mind2 olyan amit együtt élvezhettek és most nem bunkó akartam lenni:D hidd el
5/8 anonim válasza:
Adam nincs péniszed?:D vagy mért kel segédeszköz?xd
6/8 napietus válasza:
Te ismered, neked kellene tudnod, mi az, amit szeretne. mondjuk mit csinál szabadidejében? ebből ki lehet indulni.
7/8 anonim válasza:
Én a te helyedben inkább lélekbeli ajándékot adnék amely kettőtökről szól, mint pénzbelire.
Gondolom vannak rólatok közös képek, hivass elő párat időrendi sorrendbe. Amikor 1hónaposak voltatok aztán amikor 2 hónaposok stb. egészen 12 hónaposig. Ezeket rakd bele egy fotóalbumba és minden fotó mellé írhatsz pár sort.
Én barátnőm ilyet kapott és nagyon tetszett neki :)
Remélem segíthettem.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!