Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki? Hogyanle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki? Hogyanlehetnék biztos abban hogy én is tetszek neki? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Tetszik az osztálytársam és úgy tűnik mintha én is tetszenék neki. Mikor rá nézek és észreveszi hogy nézem akkor elkezd rám mosolyogni. 14/L
2010. jún. 3. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdj el hozzászólni időnként, ha még nem tötént meg, majd beszélgess vele!
2010. jún. 3. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok-sok beszélgetéssel kezdődik az ilyesmi:)

22F

2010. jún. 3. 14:18
 3/4 anonim válasza:
dehogy kezdődik! egyszerű picit megfigyeled h hogy reagál feléd jobban és beszélgettek meg megismeritek egymást (ha még nem ismeritek eléggé persze)és akkor megkérdezed tölle hogy érez e valamit irántad ha nema kkor sajnos reménytelen a szerelem d eha igen akkor jo mert elmondod hogy te is mit érzel :) iránta iyg msot ezt tudtam válaszolni ha nem jön be akkor bocsi a hülye válaszért szia domi:)
2010. jún. 3. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a rákérdezés szerintem nem annyira jó. Ha tetszik neki a csaj, és közelednek egymás felé, úgyi összejönnek, ha meg nem, akkor hiába kérdezi, csak egy kellemetlen élménnyel lesz gazdagabb.
2010. jún. 3. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!