Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb neki a kapcsolata, mint a barátai?
Mégis 5 év az nem kevés. Most is ugyanolyan jól kijövünk, csak most van ez a csaj ...
Az viszont nem értem, hogy most rendeztem életemben elösszőr egy nagyszabású szülinapu bulit, és még arra sem vette a fáradtságot hogy eljöjjön,.pedig tudta hogy fontos nekem. Inkább otthon maradt a csajjal dugni.
Figyelj, ez valami dedó klub reggeliző dedópehellyel? Ikszdé és társai...:)
Majd, ha felnősz, rájössz, hogy csak elenyésző esetben maradnak meg barátságok az életben. Én úgy vagyok vele, hogy a szerelmem egyben a legjobb barátom is legyen, akivel bármit és bármikor meg tudok beszélni, át tudok élni. Persze, hogy fontos ápolni a partnerkapcsolatunkon kívüli emberi kapcsolatainkat is, ám felnőtt korban már nem a haverok, barátok lesznek az elsők. Mindenkinek kialakult élete lesz és a napi rutin mellett aegyértelműen egy jól működő párkapcsolat az, amire igényünk, szükségünk, vágyunk van. A társunk van mellettünk naponta (vagy nagyon sűrűn), ő tudja a legféltettebb titkainkat, ő látja, hogy minek örülünk, mi szomorít el minket, ő fogja a kezünket és mi is az övét. A barátok idővel fizikálisan is messzebbre kerülhetnek, emiatt elkopnak, ráadásul ők is alakítják a saját kapcsolataikat, életüket és nem mindig jut majd idő arra, hogy kisiskolás módon találkozzunk és felidézzük az együtt töltött idők emlékeit. Viszont, amikor ez eljön, általában annál jobban sikerülnek ezek a találkozók. El kell fogadni ezt a szituációt. Ez olyan, hogyamíg nem kerülsz bele, nem fogod megérteni és tolerálni a haverodnak. Amint elkap téged is a gépszíj egy jó párkapcsolatra értve, hidd el, hogy neked is a társad lesz az első. Tudom, mert az én egykori jó barátom is most már inkább a barátnőjének él, nagy ritkán találkozunk (fizikálisan is messzebbre került a barátnő miatt), de ezt elfogadnam, mert tudtam volna mást csinálni? :)
Atyaég Kérdező, majd ha szerzel 5-6 év tapasztalatot és visszanézel erre, rájössz, hogy mennyire nem volt igazad.
Ne légy féltékeny.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!