Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb neki a kapcsolata, mint a barátai?
Figyelt kérdés
A suliban még jók vagyunk neki, barátkozik velünk, nagyon szeret minket. De ha hívjuk suli után, akkor mindig a barátnőjével van. De mindig! Meg egyszer elhívtam a szülinapomra, de akkor arra se jött el, mert ő a barátnőjével van, és minden hétvégét együtt kell hogy töltsenek. Én és a barátaim utáljuk már a csajt, sose hagy békét a pasijának (aki a mi barátunk, nekem legjobb barátom, én meg a legjobb barátnője) és a suliban is mindig küld neki messenger üzeneteket. Annyira idegesít, hogy sulin kívűl sose találkozunk. Mindig csak a barátnőjéről van szó. Azt is elmeséli hogy milyen volt a szex a hétvégén,.és hogy mit csináltak. Kezd idegesíteni. Mintha nem lennék fontos neki, én és a többiek.
Kivel fog egyszer közös jövőt építeni? Ki lesz a társa az életben? Kit vesz feleségül? Ki lesz a gyermekei anyja?
Elárulom, nem a random havercsaj, hanem a párja... ha nem is ez a konkrét lány, de az egyik párja.
Az meg, aki ennyire undorító módon féltékeny, az nem "barát".
Mellesleg mi a túrót keres ez a felnőtt kategóriában?
2017. dec. 22. 18:05
4/34 A kérdező kommentje:
Nem, hiszen a legjobb barátnője vagyok,nem a csaja. Csqk rosszul esik hogy alig törődik velem. Nem ápolja a régebbi barátságait sem, pedig a barátok többet érnek mint egy kapcsolat. A barátság mindig megmarad,a szerelem jön,megy.
2017. dec. 22. 18:06
5/34 A kérdező kommentje:
Nekem csak rosszul esik, hogy nem foglalkozik annyit a barátaival, ami nem mellesleg az én baráti köröm is.
2017. dec. 22. 18:08
6/34 anonim válasza:
"a barátok többet érnek mint egy kapcsolat. A barátság mindig megmarad,a szerelem jön,megy"
:DDDDD Ez de aranyos :D két kezemen nem tudnám megszámolni, hány "örök barátságot" láttam már felbomlani, jönni-menni a közvetlen környezetemben.
Ez amúgy ezzel jár. Egy kapcsolat időbe kerül, amit valahonnan elő kell teremteni. Majd neked is lesz párod és rájössz.
2017. dec. 22. 18:11
7/34 anonim válasza:
Még szép, hogy a párjával tölti a szabadidejét. Meg is haragudnék a barátomra, ha hétvégén inkább valami csajhaverjával lenne, mint velem.
Te meg azért utálod a csajt, mert féltékeny vagy rá.
2017. dec. 22. 18:13
8/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom akkor neked milyen barátaid voltak kedves utolsó. Már nekem volt barátom, és igen jelenleg szingli vagyok. De akkor is mikor volt barátom, figyelmet fordítottam a barátaimra. Nem lógtunk folyamatosan egymás nyakán a barátommal, mindenki hagyott egymásnak egy kis teret. Aztán a kapcsolatunk el romlott, de nem emiatt. Szóval meg lehetne oldani ezt, szerintem. Úgy is lehet törődni egy másik emberrel/másokkal hogy van valakid.
2017. dec. 22. 18:15
9/34 anonim válasza:
Csaj vagy nem? Akkor hogy lenne mar a legjobb baratod? Egy fiúnak, egy lanybaratja van, az pedig a szerelme. Nincs olyan, hogy fiu-lany kapcsolat, teljes erzelmek nelkul. Te egy unatkozo tini vagy, aki csak feltekenykedik, de meg a baratot es a havert sem tudod elkuloniteni egymastol. Es elosszor is atterve a temara, o dont arrol, hogy mennyi idot tolt kivel, en is hanyagolom azota a barataimat miota van egy 5honapos kapcsolatom, mert a szerelmem mindennel fontosabb, es nem a barataim lesznek azok, (akik megcsak nem is a barataim) akik majd vegigkiserik az eletemet joban rosszban, hanem elsosorban o. Baratom 1 db van, az pedig igazan o, hiszen vele osztom meg mindenemet es tudom, hogyha hajnali 2kor kene egy apro szivesseg, akkor hajnali2kor jonne at nyugodt szivvel segiteni, minden tenyezot kizarva. Es meg annyit hozza szeretnek fuzni, ha otthagyott mint "baratot" akkor azert megsem vagy annyira fontos neki. Tehat akkor megsem a baratod:) Majd te is leszel egyszer szerelmes, es te is fogod ezt elegszer hallgatni a haveroktol, es csak azt fogod valasszolni, hogy "nem erek ra, ma a baratnommel vagyok:)"
2017. dec. 22. 18:18
10/34 anonim válasza:
Azt írod, suliban együtt vagytok. Legyen már elég heti 5 napjának a fele....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!