Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a pasimmal, miért féltékenykedik?
Sok éve együtt vagyunk, már együtt is élünk. Korábban semmi baj nem volt, de nemrég felbukkant az egyik exem, és azóta sokat csetelek vele, de nem is találkoztunk, csak neten beszélgetünk. Páromat meg zavarja a dolog. Közös gépet használunk itthon, van hogy egymás facebook-jába is belépünk néha véletlenül, de nincs titkunk így egymás előtt. Néha látta hogy beszélgetek az exemmel, szex témában is. Az exem bohém kicsit, sokszor mondja hogy mennyire bejövök neki, meg hogy le is feküdne szívesen velem, de én megmondtam pasimnak, hogy sose csalnám meg. Ő mégis sokszor felhozza, hogy beszélgetek az exemmel, és ez zavarja.
Mit tegyek hogy ne zavarja, mit mondjak még neki, miért ilyen féltékeny?
26L
Sosem szakítottam párommal, szünetet se tartottunk soha.
És ezek szerint tényleg velem van a baj. :( Semmi rosszat nem csinálok, én nem adom az exem alá a lovat, sőt inkább terelek más témára ha nagyon olyanokat írna. Még gondolatban sem csaltam meg a párom. De egyszerűen én nem érzem bajnak, hogy beszélgetek más emberekkel is páromon kívül. Ezek szerint barátnőimmel se beszélgessek, anyukámmal se? Innentől csak a párom van és én? Megszűnt a külvilág? Úgy mondjátok mintha bármi történne beszélgetésen kívül. Nem történt, és soha nem is fog már az exemmel semmi más, csak beszélgetés. De ez is baj ezek szerint. :(
Mindenkivel beszélgethetsz csak az exeiddel vagy olyan férfiakkal akik pályáznak rád.
Nem viccből bassz a az idejét senki meg akar fűzni. Kihasználni az alkalmat, puhítgatni stb.
Neked tetszene egy hasonló szitú? Párod állandóan az exével lógna aneten néha szex témában is meg írná neki hogy lefeküdne vele szívesen..?
Igen veled van a baj mert ezt vagy nem fogod fel vagy nem akarod felfogni mert hajlasz a dologró és vannak érzelmeid a forma felé.
Nyilván beszégethesz a barátnőiddel meg az anyukáddal, de húha!! Férfiakkal is.
Nem érted a problémát. A baj az, h a pasi az exed, akinek egyértelmű h bejössz. Ezért kéne hagyni. Sajnálom, h ennyire értetlen vagy.
Még egy próbát teszek:
Szóval ha nem az exem lenne, hanem mondjuk csak egy régi haver, akkor nem lenne gond?
Más pasival ilyenekről nem lehet beszélgetni, csak barátnőkkel lehet téma a szex?
Mi van ha élőben futok össze valahol egy exemmel. Kerüljem el? Köszönni se lehet neki?
Ha nem lenne szex téma akkor oké lenne?
Úgy állítjátok be a dolgot, mintha naponta órákat beszélnék vele, és csak a szexről.
Napi 1-2 üziváltás van, néha napokig nem is beszélünk, és nagyon ritkán kerül szóba a szex, sőt.
Ráadásul a pasinak is van párja (igen, ennek ellenére megcsalná... én nem az én párom, és nekem ez számít, és ezt ő is tudja, és párom is.)
Tényleg nincs senki aki kicsit is megért?
Én megértelek de annyi biztos hogy neked vannak felé érzelmeid, és ez a fáj a barátodnak.
Nincs olyan hogy üres céltalan fecsegés.
Miért teszed ennek ki a kapcsolatodat?
Arra gondolhatb a párod hogy szereted exed és még mindig nem tudtad elengedni és ujra melegedhet a káposzta ha van párja ha nem és a józsi hajlana is rá.
Ez a baj.
De amúgy ha idegen férfiakkal beszélgetnél vagy haverokkal az meg azt jelentené hogy vágysz a társaságukra.
A férfiak lusták önztlenül ritkán bratyiznak.
Gondolkodj kicsit logikusan.
Még valami:
Itt egy hasonló szitu, ahol mindenki a lány pártján áll, és a pasi a hülye:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Pedig ő találkozgat a fiúbarátjával, sőt a fiúbarátja még a facebookra is közös borítóképet tesz ki, amit a lány párja is láthat.
Ez szerintem még komolyabb is, mint az én esetem, ott mégse a lányt hibáztatják. Miért?
A szexről beszélgetni egy olyan sráccal, akivel dugtál is régen...Hát baromira gáz,úgy , hogy van párod.
Ez nem az a helyzet, amikor a barátnőkkel szóba kerül a szex téma.
Itt egy olyannal beszéled meg, akivel szexeltél is régebben.
Szerintem minden normális embernek rosszul esne , ha a párja az exével témázgatna erről.
Szakítottatok, nem illetetek össze, nem volt közös jövőtök.
Akkor miért kell most bolygatni ezt az egészet, ha még mindig nincs jövőtök, nem akarsz tőle semmit?
Fordítva neked hogy esne, ha a párod egy olyan lánnyal beszélgetne most a szexről, akivel régen dugtak is?
Teljesen más, mintha egy barátnőddel vagy egy haverral beszélgetnél.
Az ex mindig ex marad, valószínű akar is tőled valamit.
Ha még azt is érzed, h ez szerinted nem baj, abba kéne belegondolni, hogy a barátodnak az.
Egyébként amit küldtél az más szituáció, a csajnak a pasi nem az exe volt és nem a szex témáról volt szó. Ne keverd ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!