Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a pasimmal, miért féltékenykedik?
Sok éve együtt vagyunk, már együtt is élünk. Korábban semmi baj nem volt, de nemrég felbukkant az egyik exem, és azóta sokat csetelek vele, de nem is találkoztunk, csak neten beszélgetünk. Páromat meg zavarja a dolog. Közös gépet használunk itthon, van hogy egymás facebook-jába is belépünk néha véletlenül, de nincs titkunk így egymás előtt. Néha látta hogy beszélgetek az exemmel, szex témában is. Az exem bohém kicsit, sokszor mondja hogy mennyire bejövök neki, meg hogy le is feküdne szívesen velem, de én megmondtam pasimnak, hogy sose csalnám meg. Ő mégis sokszor felhozza, hogy beszélgetek az exemmel, és ez zavarja.
Mit tegyek hogy ne zavarja, mit mondjak még neki, miért ilyen féltékeny?
26L
Minek bolondítod a másik gyereket tudod hogy szexet akar netán kapcsolatot.
Ha olyan boldog kapcsolatban vagy gerzebórza akkor mit eszetlenkedsz az exeiddel? ennyire unalmas az életed hogy a fb csetelés flörtölés tölti ki a minden napjaidat?
Szerintem kezeltesd magad pszihológussal mert ez már az a kategória lassan..
Elég szánalmas vagy :D
Ha te is ilyen lazán fognád fel a dolgot akkor tényleg van baj az anyaddal:DD
Megint más az ha összefuttok váltatok pár szót..de ez hogy folyamatosan beszéltek ráadásul szexről is..pff.
Nekem eszembe se jutna, mert az idő alatt inkább a barátommal beszélnék..
Nem anyaddal hanem agyaddal@
Javítva
Milyen kva gaz az is hogy ott a barátod és ahelyett hogy vele beszélnél foglalkoznal stb inkább csetelsz az exxel??jezusom.. én is dobtalak volna már
Annyiban becsullek hogy nem a háta mögött sunyiskodsz..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!