Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esik rosszul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul, hogy nem kísér el a barátom vizsgázni?

Figyelt kérdés

A barátom úgy döntött, hogy nem megy iskolába ma meg holnap.

Mondtam neki, hogy én holnap vizsgázom(életem első egyetemi vizsgája), és 11-kor lesz, akkor bekísérhetne. MOndta hogy majd megbeszéljük. Aztán közölte, hogy ő nem akar bekísérni, mert sokáig akar aludni. Mondtam neki, hogy kb. 20 perc és végzek, és utána elmehetnénk ebédelni egyet, de nem, ő nem akar, utána majd menjek át inkább hozzá.

Ez így tényleg hülyeség részemről?

Lehet csak jobban megvisel egy kicsit mert nagyon kivagyok a vizsgától.

2017. dec. 18. 16:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

Ha ez a nagy kérésed simán megtehetné.

DE NE EZEN RÁGÓDJ, HANEM TANULJ! :D

2017. dec. 18. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát nem teljesen jogosan.

Köthettetek volna kompromisszumot, hogy vizsgázni nem kísér el, de utána félúton talákoztok. Még felvetheted neki ezt az ötletet, aztán meglátod.

Drukkolok a vizsgához!

2017. dec. 18. 18:27
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
Elkísérni én se kísérnélek el viszont utána találkoznék.
2017. dec. 18. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ezen ne akadj ki, felesleges elkísérnie.

Egyetemen nem is nagyon szokás ez a kísérgetés.

Elmész, átismétled még a vizsga előtt az anyagot, beszélsz a szaktársaiddal, hogy ők mennyit készültek stb..

Túl leszel rajta és mész a párodhoz.

Felesleges lenne ott lennie szerintem.

Ezen ne idegeskedj.

2017. dec. 18. 20:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz veled, ha valóban komoly problémákkal kell majd szembenézned az életben? Nincs kedve elmenni, inkább alszik, mint hogy kint ücsörögjön egyedül egy folyosón, míg te vizsgázol. Igaza van.
2017. dec. 18. 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Tán ovis vagy, hogy kísérgetni kell?

ELVILEG felnőtt nő, egyetemen, ne hülyíts már, és akkor most minden vizsgán fogja a kezedet?

Hagyjuk...

2017. dec. 19. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:
bocsi, de ez reszedrol es a paroderol is nagyon gaz. egyreszt egy vizsga nem a vilagvege, egyetemet vegeztem, nagyon nem bufe szakon es mindig furcsan neztem ha egy szobelire nem egyedul vart az illeto hanem anyuci, apuci, barat, baratno, ferj, feleseg elkiserte es egyutt dekkoltak. volt persze olyan is, aki messzirol utazott, parja/csaladja hozta fel, ez esetben ertheto. nalunk also hangon 3-4 ora egy szobeli, annyi ido alatt lehet vegezni ha elso korben jutsz be. irasbelim nem sok volt, de az is min. egy ora. nem kell egy vizsganak nagy feneket keriteni, ha allamvizsgarol, phd vedesrol lenne szo, megertenem. viszont a parod reszerol is gaz, h o tojik a sulira es inkabb otthon doglik. ilyenkor inkabb az jutna eszembe ilyen motivalatlan ember eseteben, hogyha tenyleg erdemi elinteznivalorol lenne szo, akkor mennyire lehetne azamitani ra, vajon akkor is henyelne e inkabb v a parjaval tartana.
2017. dec. 19. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!