Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, hogy nem kísér el a barátom vizsgázni?
A barátom úgy döntött, hogy nem megy iskolába ma meg holnap.
Mondtam neki, hogy én holnap vizsgázom(életem első egyetemi vizsgája), és 11-kor lesz, akkor bekísérhetne. MOndta hogy majd megbeszéljük. Aztán közölte, hogy ő nem akar bekísérni, mert sokáig akar aludni. Mondtam neki, hogy kb. 20 perc és végzek, és utána elmehetnénk ebédelni egyet, de nem, ő nem akar, utána majd menjek át inkább hozzá.
Ez így tényleg hülyeség részemről?
Lehet csak jobban megvisel egy kicsit mert nagyon kivagyok a vizsgától.
Ha ez a nagy kérésed simán megtehetné.
DE NE EZEN RÁGÓDJ, HANEM TANULJ! :D
Hát nem teljesen jogosan.
Köthettetek volna kompromisszumot, hogy vizsgázni nem kísér el, de utána félúton talákoztok. Még felvetheted neki ezt az ötletet, aztán meglátod.
Drukkolok a vizsgához!
Szerintem ezen ne akadj ki, felesleges elkísérnie.
Egyetemen nem is nagyon szokás ez a kísérgetés.
Elmész, átismétled még a vizsga előtt az anyagot, beszélsz a szaktársaiddal, hogy ők mennyit készültek stb..
Túl leszel rajta és mész a párodhoz.
Felesleges lenne ott lennie szerintem.
Ezen ne idegeskedj.
Tán ovis vagy, hogy kísérgetni kell?
ELVILEG felnőtt nő, egyetemen, ne hülyíts már, és akkor most minden vizsgán fogja a kezedet?
Hagyjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!