Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exének is olyan értékben kell ajándékot kapni, mint nekem?!
A párom és az exe majdnem 5 éve szakítottak, 3 hónapra rá jött össze velem, majd egy évre rá a csaj férjhez ment, azóta tartják a kapcsolatot a párommal.
A csaj férje elég tehetős, szóval megvan mindene, a párom mégis ragaszkodik hozzá, hogy minden alkalomra (szülinap, karácsony) legalább ugyanolyan értékben vegyen neki ajándékot, mint nekem.
Most is mondtam, hogy mivel nem vagyunk a toppon anyagilag, egyezzünk ki, legyen csak max 5000Ft-ért ajádnék neki, ha így ragaszkodik hozzá. A párom erre megkérdezte, mit vegyen a csajnak. A csaj megmondta, hogy ami neki kell, az 12 ezer (pizsama -.-), mást nem fogad el, kész. Úgyhogy az lesz.
Mondjuk én kikötöttem, nem adok egy fillért se bele, mert ő sosem kap viszonzásul semmit. Erre az a magyarázat, hogy mert a csaj nem dolgozik, ezért nincs pénze másokra. De nem azért nem dolgozik, mert mást csinál, hanem mert otthon van, mert a férje vagyonokat keres.
Amugy megértem, hogy a párom még mindig jóban van vele, azért a csajért mindenki rajong, mert nagyon szép.
De ha egyszer már nincsenek együtt, akkor minek pénzelni?
te még együtt van ezzel a pasival?
hát a nők tényleg fogyatékosak :DD
szerinted az normális hogy az exnek ajándékot vesz???
a pasid még a csajt szereti jobb ha tudod...szánalmas vagy
Örülj neki, ez azt jelenti, hogy téged is annyira szeret mint az exét :D
Ha ez most komoly és nem kitalált, hogy az ex mondja meg, hogy mi kell neki és a barátod meg rosszul érzi magát ha nem veheti meg akkor van egy rossz hírem, te csak egy pótlék vagy.
Más barátainak is ennyiért vásárol a barátod ajándékot? Beszéltél már vele, hogy mégis miért gondolja úgy, hogy az exe ezt megérdemli?
jaa hogy a csaj ráadásul körbemegy a barátain? :D
te meg most véded a csajt?
térj már észhez basszus!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!