Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kb. milyen értékben vesztek a párotoknak karácsonyi ajándékot?
Nem sokra, nekem a karácsony nem a pénzszórásról szól.
Tavaly kapott egy kocsit, ebben az évben egy Samsung S4-et, de egyik sem karácsonyra volt. A fa alatt majd lesz valami kis apróság.
Még nem tudom... illetve vannak ötleteim, de egyiket se merem megvenni neki nélküle. Az ár igazából nem számít, mindig olyat veszek neki, amit előbb-utóbb megvennénk, szóval ez ütemezési kérdés :)
A családnak 1 000 - 3 000 forint környékén vettünk ajándékont fejenként.
Szerelem, szex » Párkapcsolatok
szerintem ez eléggé a párkapcsolathoz tartozik.
amúgymeg ide írnak a legtöbben:D
Sosem nézem az árat, éppen ami belefér a költségvetésbe. Nem az számít, hanem hogy neki fontos legyen és hozzá illő legyen.
Idén kicsit kiköltekeztem magam, egyszerre kaptam három havi ösztöndíjat, annak kb felét egyből erre költöttem, mert pont akkoriban veszítette el az ezüstláncát, és eléggé szomorú volt nélküle. Hát, vettem neki egy ezüstláncot. 27 ezer volt. De különben nem szoktam többet költeni 3-4 ezernél, ez most csak így jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!