Mi lesz a karácsonyi ajándék amit adtok a párotoknak?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 13:04
3/10 anonim válasza:
Mi nem ajándékozunk, ha valami kell, azt megvesszük ünneptől függetlenül.
Eleinte furcsának tartottam, de végülis jobb így, mint haszontalan dolgokat venni egymásnak. Kapunk elég hülyeséget így is.
4/10 anonim válasza:
nincs párom :)
ha lenne akkor kettesben elutaznánk,de így csak egyedül utazok :) :)
5/10 anonim válasza:
Eltűnt amit irtam.😞 szóval még nem tudom.otletek vannak.pl egy gofrisutős,grilles melegszenyasutő vagy szobagrill.de a nagy,közös ajándék az hogy letelik remélem karácsonyra a kicsi hitelunk igy havi 10ezerrel több marad a kasszaban.lehet hogy egy profi kávéfőző gepet veszünk karácsonyra közös ajándék gyanánt.
7/10 anonim válasza:
Veszünk egy új hűtőt magunknak :)
8/10 anonim válasza:
Most kap telefont,tehat hozza tokot es ugyanolyan szinu lepow hordozhato akksit,valamint egy portre rajzot kettonkrol :)
Nemtudom meg hogy honnan lesz erre penzem,de remelem hogy osszejon:D
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon nehéz neki vásárolni, mert ami hiányzik neki, az általában brutális árakon mozog. Úgyhogy, ha semmi ötletem, akkor meg szoktam kérni, hogy mondjon pár dolgot, amire szüksége van, és akkor választok, hogy mégiscsak legyen egy kis minimális meglepetés... Most idén táplálékkiegészítőt kért az ízületeire, még mellé gondolkozok valamin. Tavalyelőtt együtt vettünk nadrágot, ő választotta, én pedig megvettem. Tavaly köntöst vettem neki, mert ami volt, az nem volt túl szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!