Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit tudnék tenni hogy ez megoldodjon?
A párommal 1 éve vagyunk és élünk is együtt. Az eleje csodálatos volt úgy 4honapig. Aztán kezdődött hogy nem lehet facebookom instagrammom töröljem le. Megtettem, majd jött hogy nem lehetnek barátaim legalábbis az akkoriak nem. Bevallom valóban nem voltak jó hatással rám ezt nem is bánom . De akárki lehet mellettem aki nem ő sose jó és nem enged velük sehova menni, ha beszélünk húzza a száját. Nekem szükségem van a magánszférára.
Aztán jött hogy én már nem szeretem,nem kívánom , és miért nem mondom el neki. Ez nincs így én szeretem csak az hogy nem dolgozok mert őrülten féltékeny és az előző munkahelyemrol kitettek amiért bejarkalt állandóan hivogatott...ez így nem megy mert non stop együtt vagyunk. Akárhová megyünk együtt megyünk. Mikor elmondtam neki hogy nekem sok hogy szó szerint 0-24be együtt vagyunk és szeretnek anyukameknal aludni mert ott a testvérem és szeretnek kicsit külön lenni akkor rögtön kiakadt.. miért nem mondom meg neki hogy nem akarok vele lenni.
Folytonos a veszekedés .:( pedig nagyon szeretjük egymást , abban igaza van hogy nem figyeltem oda eléggé ra és nem vettem neki egy csokit se Mikulásra. De mi otthon a mikulast sose tartottuk.
Valóban lehetnek figyelmesebb ilyen téren, de hogy várja el tőlem hogy napközben puszilgassam olelgessem(mert ezt is hozzam vágja) ha non stop együtt vagyunk. Nagyon megbánt mikor vitázunk mert olyanokat mondd hogy buta vagyok suta vagyok gyerekes vagyok nem tudok takarítani és magára kell főzni, holott mikor szép tisztaság van mindig és jó a kedve akkor mindig mondja mennyire szereti hogy ilyen otthonos vagyok. Nagyon csunyakat mondd ha kinyilvanitom a véleményem , és ma azt is mondta hogy nyomorék vagyok és nagyon megbantanak ezek a dolgok. Véleményeiteket szeretném
25/L
Egy újabb idióta, nulla önbecsülésű leányzó.
Dobd már ki a fenébe! MArhára szeret... ja, nem, birtokolni akar!
Akkor nem bennem van a hiba úgy néz ki.
A regi barátaimmal azért nem enged mert nem voltunk egymásra jó hatással nagyon nagyon nem :/ azt megértem de mással se enged igazából. Akkor megnyugodtam hogy neki kell változnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!