Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért szeret, miért van velem?
"Miért van ennyi pénz a bankszámlámon? Mármint soha nem dolgoztam, szerintem nem érdemlem meg és ez kikészít..."
Mondta soha senki. Ne legyél már ekkora hülye.
Hasonló vagyok hozzád (leszámítva hogy magas vagyok), én örömmel elfogadnék egy ügyes, romantikus, szerető, jószívű pasit. :D Ha ennyire zavar a dolog irányítsd át hozzám. :D
Amúgy vicc nélkül: szimplán csak önbizalomhiányod van. Csak a rossz dolgaidra figyelsz és azokra nem, amik tetszhetnek a vőlegényednek. Nem hiszem hogy a rossz szemed nagyon zavarja, vagy hogy alacsony vagy. Lehet neki tetszik a testalkatod, mert vagy nem vagy annyira duci mint hiszed vagy csak alapból bejönnek neki a duci csajok. De bírhatja benned az is hogy nagyszájú vagy meg lehet még más jó tulajdonságaid is. Miért nem kérdezed meg őt mit szeret benned?
Ha nincs problémád, csinálsz magadnak?
Nem egy jó ötlet. Javaslom helyette az alvást.
Ha jól belegondolok, én se "érdemlem meg" a párom. Viszont szeretjük egymást, mindenféle matekolás nélkül.
Nem készít ki, boldog vagyok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!