Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél eltartott, ha megengedhetnétek magatoknak?
Ha mondjuk a párod jól keresne (500 ezer és 1 millió között), és nem lenne szükség a keresetedre a mindennapokban, vállalnád, hogy nem dolgozol teljes munkaidőben?
Nem arra gondolok, hogy otthon marad az ember takarítani meg virágot öntözni, hanem mondjuk csak részmunkaidőt válllalnál (legyen ez heti 20 óra), vagy elkezdenél egy tanfolyamot/továbbképzést/ami érdekel.
Vagy pedig ragaszkodnál a rendes 8 órás munkaidőhöz akkor is, ha csak mondjuk 100-150 ezer között keresel?
Persze, 4 oraban dolgoznek, 4 oraban megcsinalnam a hazimunkat, es mire a parom hazaerne, csak pihizni kene.
Ha en keresnek jol, akkor neki ajanlanam fel ugyanezt.
Szuper lenne nem este meg hetvegen szenvedni a hazimunkaval..
Párom másfél millát keres havonta, és volt már pár hónap, hogy "eltartott" voltam, mikor a munkaadóm az ország másik végébe költözött gyerekestül (bábiszitterkedem).
De 20-30%-ban mindig dolgozok valamit (néha 60-70%, attól függ), és közben tanulom az ország nyelvét.
De ez, hogy csak lógassam a lábam, kizárt.
Részmunkaidőben dolgoznék szívesen, de csak azért, hogy végre befejezzem a könyveimet, amiket elkezdtem, majd abbahagytam mert nincs rá idő. 8 órás munka+tanulás+házimunka... Leszívja az energiám.
De ha így meg lehetne oldani és sikeres lenne a könyvem, akkor abból szép kis pénz jönne be és nem kéne eltartottnak érezni magam. Egyenlőre még nincs kilátásban, vagyis beszéltünk már róla, de még nem engedhetjük ezt meg. Addig néha-néha írom a regényem. Meglátjuk.
Én elunnám magam, szóval biztos, hogy akkor se ülnék otthon egész nap, hanem tanulnék vagy mittudomén.
Meg én túl egoista vagyok ahhoz, hogy ne a saját sikereimmel villogjak, hanem a pároméval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!