Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora baj hogy nem vagyok hajlandó a menyasszonyommal közös kasszán lenni?
Nőként írom, hogy igazad van. A stílust, amiben ezt előadod, azt lehet finomítani, meg az egészet. Nézd drágám, adok neked minden hónapban x ezer ft zsebpénzt, és akkor minden hónapban kitalálhatsz egy dolgot, amit meg veszel magadnak. De legyen olyan, amire szükséged is van.
Pl.
De nem, amúgy tök igazad van, hogyha ő nem dolgozik, te keresed a pénzt, és tényleg eltartod, akkor nem vagy köteles a hóbortjait finanszírozni. Csak ennek kommunikálásában vannak fokozatok, A végleges leitltás előtt szóltál-e neki szépen, ültetek -e le kockás füzettel, hogy tanítsd, hogy lássa, hogy milyen egy havi költségvetése a családnak, stb. stb.
Amúgy igen, nem biztos, hogy nektek közös családot kellett volna vállalnotok. Remélem azért ő is belátóbb lesz, és nem fogtok e miatt szétmenni.
"Én közgazdász vagyok, ezért tudok spórolni "
Lol. És még egyszer lol. Nektek is kar volt szaporodnotok. A nőd egy istencsapása, te meg egy korlátolt majom. Szegény gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!