Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek nem keres többet.3 honapja szakitottunk, minden heten talalkoztunk azota. Nem hajlando kibekulni, semmilyen erzelmet nem taplal irantam 2,5 ev utan, azt mondja. Viszont a talalkozasainknal nem ezt veszem eszre. Szerintetek tényleg így van?
Köszönöm mindenkinek a valaszat!
10-es. Teged nemis keres egyaltalan? Vagy nem probal kapcsolatba lepni veled?
10-es vagyok. Nem, én mindenhogy letiltottam. Neten is meg számát is, nem tud keresni.
(nem laktunk együtt)
Nekem csak így ment a felejtés, mert előtte meg nagyon nem értettem, hogy nem bírom, hogy folyton dumálni akar velem, mikor én szerelmes vagyok, ő nem...Nem fogta fel, hogy így nem tudok túljutni rajta, neki ez kényelmes volt. Így muszáj volt tiltanom mindehonnan. Jó döntés volt.
Ma is pont írt ki valaki ilyen témában.. neki is csak ezt tudtam tanácsolni. Vagy kapsolat, vagy teljes kapcsolati zárlat, máshogy nem lehet túljutni,h a az egyik fél még szerelmes, mert mindig újra éled a remény, ha megy a kommunikáció.
Én csak azt nem értem, MIÉRT kell nektek találkoznotok?!
Szakítottatok, semmi közötök innentől kezdve egymáshoz.
Ha az exem erőltette volna ezt a "találkozzunk" szöveget, kiröhögöm.
Szánalmas.
ogy olyasmi lehet az oka ennek, hogy nem akar s**get csinálni a szájából.
igen, ez így van. Férfiúi büszkeségnek hívják. Enyémnél is ez volt. De az tök mindegy, a lényeg, hogy nem állt csokor virággal tegnap este az ajtód előtt, tehát NEM KELLESZ NEKI!
Hülyeség reménykedni. Ne tedd, légy jó magadhoz!
Tilsd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!